ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ

Ιδρύθηκε το 1972 ως ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό Σωματείο με σκοπό την ανάπτυξη πρόνοιας για τα άτομα με εγκεφαλική παράλυση. Το 2001, εγκαινία­σε το Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευ­σης και Αποκατάστασης με την επωνυμία "Πόρτα Ανοικτή". Αργότερα, ίδρυσε τον Αθλητικό Όμιλο με την επωνυμία "Δρομέας". 

Υπηρεσίες – Δράσεις

  • Στην "Πόρτα Ανοικτή" λειτουργούν διάφορες υπηρεσίες, με επίκεντρο την πρώιμη παρέμβασης, την εκπαίδευση, την κατάρτιση, το ελεύθερο χρόνο αλλά και Ξενώνας προσωρινής διαμονής και πρόγραμμα εκπαίδευσης στην αυτόνομη διαβίωση.

Δείτε επίσης: "ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ" στη σελ. www.noesi.gr/pronoise/porta-anoixti

  • Ο "Δρομέας" οργανώνει την συστηματική προπόνηση των αθλητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών με σκοπό τη συμμετοχή τους σε αγώνες, που οργανώνονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: "ΔΡΟΜΕΑΣ" στη σελ. www.noesi.gr/pronoise/dromeas

Επικοινωνία 

Μ. Γερουλάνου 117 164 52 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλ.: 2109622290 | Fax: 2109644330

Email: ssa@otenet.gr | Ιστοσελίδα: www.eps-ath.gr

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.