ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ιδρύθηκε το 1987, ως φιλανθρωπικό Σωματείο, με σκοπό τη γενικότερη οικονομική στήριξη οικογε­νειών με παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ζουν σε προβληματική οικογένεια, φοι­τούν σε Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία. Το 1997 έγινε μέλος της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" (ΜΚΟ). Δείτε τον Τίτλο: Μαζί για το Παιδί

Υπηρεσίες – Δράσεις

❸ Παιδικός Σταθμός, στο Μεταξουργείο Αττικής, που φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 2,5 – 6 ετών από άπορες οικογένειες και ανύπαντρες μητέρες και από ιδιαίτερα διαταραγμένο περιβάλ­λον. Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με Σχολικό Λεωφορείο.

❻ Ομάδα υποστήριξης ανύπαντρων μητέρων.

❻ Οικονομική υποστήριξη άλλων Ιδρυμάτων, προσφορά τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης.

❻ Κάλυψη εξόδων για ιατρικές εξετάσεις, μέσα θεραπείας και έξοδα μεταφοράς ασθενών.

❻ Διοργάνωση εκδηλώσεων. Στελεχώνεται από Κοινωνικό Λειτουργό, Επισκέπτη Υγείας, Ψυχολόγο, Νηπιαγω­γό.

Επικοινωνία

Στησιχόρου 15 106 74 ΑΘΗΝΑ

Τηλ.: 2107293404, 2107215901
Fax: 2107293403 

E-mail: info@filoitoupediou.gr
Ιστοσελίδα: www.filoitoupediou.gr

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 
Καλυψούς 8 104 35 Μεταξουργείο ΑΘΗΝΑ

Τηλ./Fax: 2103411674
E-mail: ps@filoitoupediou.gr

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr/pronoise

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.