Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" noesi.gr/pronoise παρουσιάζει υπηρεσίες στους τομείς "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια", παρέχοντας ενημέρωση για επίκαιρες δράσεις, ανακοινώσεις, προκηρύξεις.

ΚΙΒΩΤΟΣ (Κοζάνη)

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο του Ηλίανθου.Το Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "η Κιβωτός" στοχεύει στη διάγνωση και αποκατάσταση των ατόμων με διαφορετικές ικανότητες, με προσανατολισμό στη βρεφική και παιδική ηλικία. Προ­σφέρει υπηρεσίες σε άτομα με αναπτυξια­κές, νευρομυϊκές, μυοσκελετικές διαταραχές. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 400 τ.μ.

Το NOESI.gr επισκέφτηκε την ΚΙΒΩΤΟ στις 06/10/2015.

Νέα — Ανακοινώσεις

14/01/2018 — Το Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης - Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ "Κιβωτός" στον Άργιλο Κοζάνης, αναζητά Εργοθεραπευτή - Εργοθεραπεύτρια. 

Υπηρεσίες — Δράσεις

❶ Διαγνωστικά / Θεραπευτικά Τμήματα:

Φυσιατρικό, Φυσικοθερ­απείας, Εργοθεραπείας, Λογοθε­ραπείας, Παιδαγωγικό, Ψυχολογικό, Κοι­νωνιολογικό, Η/Υ, Υδροθεραπείας.

❸ Πρόγραμμα διημέρευσης:

Ξεκινά στις 08:00 και στοχεύει στην θεραπευτική πλαισίωση των παιδιών με εξατομικευ­μένη αντιμε­τώπιση, λ.χ. φυσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία όπως επί­σης υπηρεσίες υποστηρικτικού χαρακτή­ρα, λ.χ. ειδική παιδαγω­γική, εκμάθηση χειρισμού ηλεκτρονικού υπο­λογιστή, υδροθερα­πεία, θεραπευτική ιππασία, μουσικοθεραπεία. Με στόχο την κοινω­νική ένταξη οργανώνονται εκδηλώσεις, έξο­δοι, εκδρομές.

❸ Πρόγραμμα εξωτερικών παιδιών:

Καθη­μερινή θεραπευτική πα­ρέμβαση σε παιδί διαφόρων ηλικιών, με ιδιαίτερη βαρύτη­τα στα βρέφη που βρίσκονται σε ομάδα υψηλού κινδύνου. Λοιπές δράσεις:

  • Οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων.

Στελεχώνεται από Φυσίατρο, Φυσικοθεραπευτή, Λογο­θεραπευτή, Ψυχολόγο, Εργοθεραπευτή, Κοι­νωνικό Λειτουργό, Νοσηλευτή.

Επικοινωνία — Πληροφορίες

Άργιλος 501 00 ΚΟΖΑΝΗ

Ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ​0​9:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00.​ 

— Τηλ./Fax: 2461095561 
— E-mail: ilamea@otenet.gr
— Ιστοσελίδα: www.kivotos-amea.gr

(*) Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Η 1η Ημερίδα του είδους!

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για οικογένειες παιδιών με αναπηρία, που οργανώνεται στην Κηφισιά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο του Προγράμματος "ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©". Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και άλλους συγγενείς παιδιών που έλαβαν διάγνωση σχετική με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή κάποια αναπηρία.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.