ΜΕΛΕΔΩΝΗ

Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "ΜΕΛΕΔΩΝΗ" και ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “ΠΕΤΑΓΜΑ” διοργανώνουν την Ημερίδα για το Έργο που υλοποιείται με τίτλο: "Δημιουργία Φυσικών Κοινωνικών Δικτύων γύρω από Άτομα με Νοητική Υστέρηση" την Τρίτη 5 Απριλίου 2016.

ΜΕΛΕΔΩΝΗ και ΠΕΤΑΓΜΑ οργανώνουν ημερίδα με τίτλο: Δημιουργία Φυσικών Κοινωνικών Δικτύων γύρω από Άτομα με Νοητική Υστέρηση.

Βιογραφικά ομιλητών ημερίδας με τίτλο: Δημιουργία Φυσικών Κοινωνικών Δικτύων γύρω από Άτομα με Νοητική Υστέρηση.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

  • ΜΕΛΕΔΩΝΗ: 2108222949
  • ΠΕΤΑΓΜΑ: 2106723232

Η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρη­ση με την επω­νυμία "Μελεδώνη" ιδρύθηκε το 1997, ως Αστική μη Κερδοσκοπι­κή Εταιρεία, με σκοπό να συνενώσει και να εκπροσω­πήσει τους φορείς που παρέχουν υπηρεσίες αποκλειστικά σε άτομα με νοητική υστέρηση.

Υπηρεσίες – Δράσεις

  • Παρακολούθηση, σχεδιασμός, συντονισμός, συμμετοχή, υλοποίηση και διαχείριση πρωτο­βουλιών και προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο, την ευρω­παϊκή ένωση ή άλλους οργανισμούς.
  • Παρακολούθηση και διαχείριση πληροφοριών και εμπειριών σχετικά με προγράμματα κοι­νωνικής και επαγγελματικής αποκατάστασης.
  • Παρακολούθηση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τα μέλη της Ένωσης με στόχο την ανα­βάθμιση και το συγχρονισμό τους.
  • Ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, τεχνογνωσίας, εμπειριών και πρακτικών μεταξύ φο­ρέων. Επικοινωνία με αντίστοιχους φορείς στο εξωτερικό.
  • Δημιουργία τράπεζας δεδομένων για θέματα που αφορούν τα άτομα με νοητική υστέρηση. Πραγματοποίηση μελετών και ερευνών. Έκδοση ενημερωτικού υλικού.
  • Οργάνωση δραστηριοτήτων, π.χ. συνεδρίων, αθλητικών εκδηλώσεων, εκθέσεων, αγορών κ.α.

Επικοινωνία 

Λεωφ. Αλεξάνδρας 62
​114 73 ΑΘΗΝΑ

Τηλ./Fax: 2108222949
E-mail: meledoni@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.meledoni.gr

Πηγή: ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2016) από το NOESI.gr | Η Νόηση στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.noesi.gr

Αρχείο: Τηρείται από το NOESI.gr - Τρίπτυχο μεγέθους Α4, χρώματος ώχρας (λευκό). 

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.