ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣκΠ ► Οδηγός παροχών για ΑμΣκΠ

Κατεβάστε ή διαβάστε online τον Οδηγό για Άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. 
Ο Οδηγός Κοινών Παροχών Ανεξαρτήτου Ταμείου Ασφάλισης είναι μια προσπάθεια καταγραφής των παροχών που δικαιούνται τα Άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας που έχει στόχο την καλύτερη ενημέρωσή και την παροχή βοήθειας στην αναζήτηση υποστήριξης από τις κοινωνικές δομές.

Λογότυπο του Συλλόγου Ατόμων με ΣκΠ.Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣκΠ) ιδρύθηκε το 2007, ως μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, από τους ίδιους τους πάσχοντες από σκλήρυν­ση κατά πλάκας (ΣκΠ). Σκο­πεύει στην παροχή συμπαράστασης και βοήθειας προς τα άτομα με ΣκΠ και τις οικογένειές τους, την παροχή έγκυρης και έγκριτης ενημέρωσης προς όλους.

Υπηρεσίες – Δράσεις

  • Ομάδες αυτοβοήθειας, εικαστικής θεραπείας, ρεφλεξολογίας, ψυχοδράματος, μυϊκής ενδυ­νάμωσης, ψυχολογικής υποστήριξης, κυρίως για ασθενείς αλλά και τους συγγενείς τους υπό την εποπτεία ειδικών Ιατρών, Φυσικοθεραπευτών, Ψυχολόγων κ.α.).

  • Έκδοση του περιοδικού "Επικοινωνούμε" και άλλων ενημερωτικών εντύπων.

  • Οργάνωση δράσεων ευαισθητοποίησης.

  • Κοινωνική Υπηρεσία.

  • Συμμετοχή σε ερευνητικές μελέτες.

Επικοινωνία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣκΠ 
(Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Αθήνας)

Λεωφ. Βουλιαγμένης
167 77 ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Τηλ.: 2109600131, 2132035323
Fax: 2109600131

E-mail: samskp@otenet.gr
Ιστοσελίδα: www.msassociationhellas.org

* Πηγή: Οδηγός υπηρεσιών "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" (2017) από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Οι Οδηγοί του NOESI.gr διατίθοναι από τον δημιουργό και τον εκδότη τους με την Άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Παρόμοια Διανο­μή 4.0 Διεθνές (CC BY-NC-SA 4.0).

cc logo

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.