Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Λογότυπο International Special Needs Tae Kwon Do Hellas.Η Διεθνής Ομοσπονδία Ταεκβοντο για ΑμεΑ (ISNTKDF) έχει έδρα το Hawkee's Bay στην Νέα Ζηλανδία. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι ο Ben Evans. Η Ομοσπονδία είναι αναγνωρισμένη απο την Διεθνή Ομοσπονδία Ταεκβοντό και διατηρεί θερμές σχέσεις με τον πρόεδρό της Grand Master Choi Jung Hwa, γιο του ιδρυτή του Tae Kwon Do. Στην Ελλάδα, η Ομοσπονδία ISNTKDF εκπροσωπείται επίσημα απο το 2014 από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Όμιλο "Νικηφόρο Πήγασο" - Διεθνές Ταεκβοντό για ΑμεΑ Ελλάς, που ιδρύθηκε 9 Ιουνίου 2014 με έδρα το Πασαλιμάνι Πειραιά.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυθεντικού Ταεκβοντο, με έδρα την Πρέβεζα.

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη και οργάνωση του αθλήματος έχει οριστεί επίσημα από την Ομοσπονδία o Διεθνής Εκπαιδευτής κ. Νικηφόρος Κοτρίδης, ο οποίος παράλληλα με άλλες δραστηριότητες εργάζεται ως εκπαιδευτής Ταεκβοντό στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά, όπου έχει ως επί το πλείστον μαθητές με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.

Λογότυπο Πολιτιστικού Αθλητικού Ομίλου - Νικηφόρος Πήγασος.Επικοινωνία

Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος "Νικηφόρος Πήγασος" - Διεθνές Ταεκβοντό για ΑμεΑ Ελλάς
Φραγκιάδων 4-6 Πασαλιμάνι
185 36 Πειραιάς

Τηλ.: 6943874989 (Κοτρίδης Νικηφόρος)

Ιστοσελίδα: http://www.pegasostkd.club

E-mail: pegasostkd@yandex.ru

Περισσότερες πληροφορίες

Για βίντεο, φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις ακόλουθες σελίδες στο Facebook:

Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για ΑμεΑ (ISNTKDF) όπου θα βρείτε και την παρουσίαση του εκπροσώπου στην Ελλάδα κ. Νικηφόρου Κοτρίδη.

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;