Τι είναι και σε τι χρησιμεύει το Δίκτυο επαγγελματιών;

Εικόνα NOESI.gr

Λογότυπο Δικτύου SPECIALS επαγγελματιών του NOESI.gr.To NOESI.gr αναπτύσσει πανελλαδικά το Δίκτυο επαγγελματιών με τον διακριτικό τίτλο "SPECIALS" με επίκεντρο τους ιδιώτες επαγγελματίες στην εκπαίδευση, την υγεία και την πρόνοια. Αναπτύσσεται μέσω της σελίδας noesi.gr/specials, όπου αναρτώνται επαγγελματικά προφίλ και βιογραφικά των μελών του. Μπορείτε να αναζητήσετε εύκολα επαγγελματίες ή να μας στείλετε ένα μήνυμα για να σας βοηθήσουμε στην αναζήτηση.

Πρωταρχικοί στόχοι του Δικτύου για τους γονείς είναι:

  • η παρουσίαση επαγγελματιών με αξιόπιστο και κατανοητό τρόπο,
  • η οργάνωση συνεργασιών μεταξύ ειδικοτήτων για κάλυψη σύνθετων περιστατικών,
  • η δυνατότητα αναζήτησης επαγγελματιών χωρίς δημόσια προβολή αγγελίας.

Πρωταρχικοί στόχοι του Δικτύου για τους επαγγελματίες είναι:

  • η ανάπτυξη επαγγελματικών συνεργασιών,
  • η επιμόρφωση και η συνεχιζόμενη κατάρτιση (μέσω διάθεσης δωρεάν συμμετοχών),
  • η μεταφορά γνώσεων (συμβουλευτική) μέσω των ιστοσελίδων μας.

 Για να ενταχθείτε στο Δίκτυο επαγγελματιών του NOESI.gr υποβάλετε αίτημα μέσω της σελίδας επικοινωνίας αν είναι εφικτό με το βιογραφικό σας. Η συμμετοχή στο Δίκτυο κοστίζει από 35 € για ένα εξάμηνο.(1)

Αναζητούμε εργο- λογο- φυσικο- θεραπευτές, καθηγητές φυσικής αγωγής, εκπαιδευτικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δραματο- παιγνιο- μουσικο- θεραπευτές κ.ά.

(1) 43,40 € / 6 μήνες συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Δείτε τον τιμοκατάλογο. Για την Αττική η προσφορά έληξε στις 30/06/2016 και το κόστος ανά τρίμηνο είναι 43,40 €. Διατίθενται τρίμηνες, εξάμηνες και ετήσιες οικονομικές συνδρομές (με 3 μήνες δώρο).

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.