Βλασσοπούλου Κέλλυ, Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) με μεταπτυχιακό (MA) στην Ειδική Αγωγή (Παν/μιο Birmingham, Αγγλία).

Έχει ολοκληρώσει μετεκπαίδευση (από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) στην αξιολόγηση μέσω των πιο σύγχρονων και επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων (Detroit, Λ-α-Τ-Ω, Τεστ Μαθηματικής Επάρκειας) και το σχεδιασμό παρεμβάσεων.

Διαθέτει πολυετή (15 έτη) πείρα στην αξιολόγηση μέσω σταθμισμένων τεστ (Αθηνά, ΜεταΦων) και άτυπων μαθησιακών δοκιμασιών και στη θεραπευτική αποκατάσταση των Μαθησιακών Δυσκολιών.

Kelly Vlassopoulou

Αναλαμβάνει αξιολόγηση και αποκατάσταση παιδιών με:

  • Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Γενικευμένες Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές
  • Νοητική Υστέρηση
  • ΔΕΠΥ

Για κάθε παιδί μετά από αναλυτική αξιολόγηση καταρτίζεται ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών (i-pad, διαδραστικών ασκήσεων)..

Γνωρίζοντας ότι η πρώιμη παρέμβαση μας εξασφαλίζει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην πρόοδο ενός παιδιού έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Αξιολόγηση της Σχολικής Ετοιμότητας καθώς και την πρώιμη παρέμβαση και προετοιμασία των μαθητών για την Α' Δημοτικού, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Επίσης, λόγω της πολυετούς εμπειρίας αναλαμβάνει εποπτείες νέων ειδικών παιδαγωγών που χρειάζονται εκπαίδευση και συμβουλευτική στα πρώτα τους βήματα. Για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο υπάρχει η δυνατότητα και πρωινών μαθημάτων.

Περιοχές:

  • Βόρεια Προάστια Αττικής

Διαβάστε τα άρθρα της Κ. Βλασσοπούλου με θέμα:

Δείτε το βιογραφικό εδώ

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Πατήστε στο εικονίδιο με το βέλος πάνω αριστερά ή πατήστε στα + / – για zoom.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Συντονίζουμε δίκτυα

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.