Βλασσοπούλου Κέλλυ, Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο) με μεταπτυχιακό (MA) στην Ειδική Αγωγή (Παν/μιο Birmingham, Αγγλία). Διαθέτει πολυετή (15 έτη) πείρα στην αξιολόγηση μέσω σταθμισμένων τεστ (Αθηνά Τεστ, Μέταφων Τεστ) και άτυπων μαθησιακών δοκιμασιών και στη θεραπευτική αποκατάσταση των Μαθησιακών Δυσκολιών.

Αναλαμβάνει αξιολόγηση και αποκατάσταση παιδιών με:

  • Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Γενικευμένες Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές
  • Νοητική Υστέρηση
  • ΔΕΠΥ
  • Περιοχές: Βόρεια Προάστια Αττικής

Για κάθε παιδί μετά από αναλυτική αξιολόγηση καταρτίζεται ένα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών (i-pad, διαδραστικών ασκήσεων)..

Γνωρίζοντας ότι η πρώιμη παρέμβαση μας εξασφαλίζει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην πρόοδο ενός παιδιού έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Αξιολόγηση της Σχολικής Ετοιμότητας καθώς και την πρώιμη παρέμβαση και προετοιμασία των μαθητών για την Α' Δημοτικού, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

Επίσης, λόγω της πολυετούς εμπειρίας αναλαμβάνει εποπτείες νέων ειδικών παιδαγωγών που χρειάζονται εκπαίδευση και συμβουλευτική στα πρώτα τους βήματα. Για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο υπάρχει η δυνατότητα και πρωινών μαθημάτων.

Διαβάστε τα άρθρα της Κ. Βλασσοπούλου με θέμα:

Δείτε το βιογραφικό

Τηλ.: 6974605882, 2108064538 | Στείλτε E-mail στην Κ. Βλασσοπούλου

Ψάχνετε ειδικό; Τους βρίσκουμε έναν - έναν, τους συστήνουμε!

Όχι στην Αττική; Βρείτε επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.