Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Ω-3, πολυβιταμίνες κ.λπ.

Εικόνα Anonymous

Εινα θλιβερο να διαβαζω οτι πολλοι γονεις προσπαθουν να θεραπευσουν τον αυτισμο, τις διαχυτες αναπτυξιακες διαταραχες, Asperger, κλπ. ψυχικες συμπεριφορες με ω-3 σκευασματα, τα οποια εχουν ως μοναδικη δραση την αντιμετωπιση της δυσλιπιδαιμιας - και συγκεκριμμενα την υπερτριγλυκιριδαιμια. Το ιδιο ισχυει και για τα πολυβιταμινουχα σκευασματα,  μονο κακο θα προκαλεσετε, με τις παρενεργειες.

Έκκληση βοήθειας... από Ελένη Ζερβού "Αυτισμός μετά τα 3,5 έτη;"

Γεια σε όλους σας. Σας παρακαλώ δείτε το βιολόγιό μου "Αυτισμός μετά τα 3,5 έτη;" αν έχετε χρόνο να θυμηθείτε την περίπτωσή μας... κάνω έκκληση για βοήθεια αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.. το παιδί κάνει λόγο έργο και ψυχοθεραπεία και δοκίμασε ομοιοπαθητικά σχεδόν 2 μήνες (καμία βελτίωση αντίθετα χειροτέρεψε) η εικόνα του είναι...

Έχει ένταση και ενέργεια, χτυπάει πράγματα και πετάει, βάζει στο στόμα διάφορα, παίζει μόνο με το τρεχούμενο νερό της βρύσης (καθόλου με παιχνίδια). Λόγος εξακολουθεί να μην υπάρχει (μόνο μπαμπά μαμά και φωνήματα..). Ευτυχώς εξακολουθεί να παίζει νορμάλ στις παιδικές χαρές και στους παιδότοπους.. Μέσα στο σπίτι η κατάσταση δεν παλεύεται μόνο με το νερό αλλά γίνεται μούσκεμα και βρέχει και γύρω...

Υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας βοήθησε με ανάλογες συμπεριφορές με αποτέλεσμα;;;;;;

Neuroprotek και αυτισμός

Εικόνα maria p

Καλησπέρα σε όλους τους γονείς που έχουμε αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που δίνουν νόημα στη ζωή μας, δύναμη στην ψυχή μας και αγάπη στην καρδιά μας. Είμαι κι εγώ μαμά αυτιστικού παιδιού και πρόσφατα έμαθα για ένα σκευασμα που ονομάζεται Neuroprotek. Είναι τελείως φυτικό και χωρίς παρενέργειες που όπως μου είπε και ο κύριος Θεοχαρίδης (εξαίρετος επιστήμων και δημιουργός του σκευάσματος αυτού) είναι κατασκευασμένο από πυρηνέλαιο και λουτεινόλη που βοηθά στην καταπολέμηση της οξείδωσης του εγκέφάλου αυτών των παιδιών.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.