Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Η κόρη μου εχει συχνούς πονοκεφάλους

Εικόνα Katerina Mi
Η κορη μου ειναι 14 και παραπονιεται τον τελευταίο καιρό για πονοκεφάλους. Όταν ηταν δυο χρονων περασε ενα ισχαιμικο εμφρακτο. Αργότερα έκανε 2 μαγνητικές και ειδαμε οτι ειχε απορροφηθει και σχεδον εξαφανιστει. Έχουν περασει 4 χρονια απο την τελευταία φορα που εγινε η μαγηντικη και θα ηθελα να βρω εναν καλο νευρολογο να την παρακολουθήσει. Έχετε να μου προτεινετε κάποιον;

Παιδοορθοπεδικός στην Αθήνα

Εικόνα IRINI

Καλησπέρα σε όλους σας, 

Θα ήθελα τη βοήθεια σας μια και οι περισσότεροι απο εσάς θα έχετε ψαξει το θέμα. Ζώ στην Κρήτη και ψάχνω για ενα σωστό παιδοορθοπεδικό για το μικρό μου που πασχει απο αριστερή ημιπληγία (εγκεφαλική παράλυση).

Συστάσεις για παιδονευρολόγο στη Θεσσαλονίκη (γνωματεύσεις για παροχές ΙΚΑ)

Εικόνα Κostas

Θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιος παιδονευρολόγο στην Θεσσαλονίκη; Πέρα απο την παρακολούθηση του παιδιού, θα τον χρειαζόμαστε και για να μας δίνει γνωματεύσεις για τις παροχές του ΙΚΑ. Ευχαριστώ

Παιδονευρολόγος που μπορεί να βοηθήσει για κυλίες εγκεφάλου

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον γιό μου που είναι τώρα 2 χρόνων και ακόμα να περπατήσει. Έχει γεννηθεί 32 εβδομάδων και 4 ημερών και φάνηκε από την μαγνητική εξέταση που του κάναμε ότι έχουν επηρεαστεί οι κυλίες του εγκεφάλου του. Του κάνουμε φυσιοθεραπεία και έχουμε δει διαφορά αλλά ακόμα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στο θέμα ισορροπίας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε Αθήνα για να δούμε την Δρ. Παπαβασιλείου στο παίδων Πεντέλης και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν και άλλες οικογένεις που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα και πως εξελίχθηκαν.

SOS παιδονευρολόγος στην Αθήνα

Εικόνα maria1234

Καλησπερα σε ολους τους γονεις... Θα ήθελα την εμπειρία σας, ψάχνω ΑΜΕΣΑ για τον καλυτερο κατα τη γνωμη σας παιδονευρολογο στην Αθήνα, είμαστε απο την επαρχία.

Ψάχνουμε για παιδονευρολόγο, μένουμε Κατερίνη

Εικόνα atsival
Έχουμε ένα κοριτσάκι 2 ετών το οποίο έχει παρουσιάσει 2 φορές πυρετικούς σπασμούς μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών μέχρι σήμερα. Θα θέλαμε την βοήθεια σας όσον αφορά στο να μας συστήσετε έναν αξιόλογο Παιδονευρολόγο για να αναλάβει την εξέταση του παιδιού μας. Μένουμε μόνιμα στην Κατερίνη Νομού Πιερίας.

Νέος παιδονευρολόγος στην Ελλάδα

Εικόνα alexatagalaki

Σήμερα πραγματοποίησα την επίσκεψη - γνωριμία με ένα καινούργιο στην Ελλάδα παιδονευρολόγο, με τον οποίο μιλούσα ηλεκτρονικά αφού ήταν στην Αμερική. Σε κάποιους φίλους του "Νόηση" έχω μιλήσει για αυτόν.

Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλευτική, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε η τελευταία έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Για να λάβετε ηλεκτρονικό δικό σας αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ.