Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο - εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα mama2
Γεια σας. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας αναφορικά με τις θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο ειδικά για παιδία με εγκεφαλική παράλυση.Είδατε βελτίωση στα παιδια σας? Υπάρχουν παρενέργειες? Είναι ασφαλής μέθοδος?

Υπερβαρικό οξυγόνο και αυτισμός

Εικόνα bibix
Καλημερα σε ολους! Ειμαι μητερα ενος αγοριου 4,5 ετων με ΔΑΔ. Πριν απο λιγο καιρο διαβασα σ' ενα εγκυρο περιοδικο για τον αυτισμο, για μια νεα μεθοδο θεραπειας του αυτισμου με υπερβαρικο οξυγονο. Κατευθειαν ενδιαφερθηκα να μαθω περισσοτερα κι ετσι βρεθηκα με τον Τουρκο γιατρο που ισχυριζεται οτι θεραπευσε τον γιο του με καποιες συνεδριες στον ειδικο θαλαμο,μ ε βιταμινες, και διαιτα ελευθερης γλουτενης - καζεινης. Θα ηθελα να ρωτησω εσας τους γονεις, γιατι μονο ενας γονιος θα ηταν ειλικρινης, αν ειχατε αναλογη εμπειρια κι αν ειδατε αποτελεσματα στα παιδακια σας.

Οξυγονοθεραπεία

Θα ηθελα τη γνώμη σας για την θεραπεία με υπερβαρικό οξυγονο! Αν κανεις εχει κανει, που , και αν εχει δει αποτελέσματα.Εμαθα για Νοσοκομειο που κανει θεραπειες με θεαματικα υποτιθεται αποτελεσματα.

Cem Kinaci και αυτισμός (υοερβαρικό οξυγόνο)

Εικόνα koinoniologos
Καλησπέρα, τυχαίνει μήπως να γνωρίζει κανείς τον Dr. Cem Kinaci; Έχω ακούσει οτι ειδικεύεται σε περιπτώσεις αυτισμού και ακολουθεί πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας πάνω απ' όλα αποτελεσματικές..
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!
Εγγραφή στο Υπερβαρικό οξυγόνο

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι "γειτονιές" πανελλαδικά. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφόρησε ο Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε". Διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, φοιτητές, εθελοντές, ιδιώτες επαγγελματίες και στελέχη εταιριών ή οργανισμών. Λάβετε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;