Γονείς και ειδικοί μαζί στην πράξη: Από τα Βιολόγια με τις εμπειρίες ως τους Οδηγούς με την επιστημονική γνώση! Σε αυτή τη σελίδα συγκεντρώνονται δημοσιεύσεις που γίνονται σε όλο το site - για ένα συγκεκριμένο θέμα. Έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε συζητήσεις από επαγγελματίες και γονείς. Tip! Οι τίτλοι των δημοσιεύσεων είναι σύνδεσμοι - για να διαβάσετε περισσότερα για κάθε ανάρτηση.

Θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο - εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα mama2
Γεια σας. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας αναφορικά με τις θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο ειδικά για παιδία με εγκεφαλική παράλυση.Είδατε βελτίωση στα παιδια σας? Υπάρχουν παρενέργειες? Είναι ασφαλής μέθοδος?

Υπερβαρικό οξυγόνο και αυτισμός

Εικόνα bibix
Καλημερα σε ολους! Ειμαι μητερα ενος αγοριου 4,5 ετων με ΔΑΔ. Πριν απο λιγο καιρο διαβασα σ' ενα εγκυρο περιοδικο για τον αυτισμο, για μια νεα μεθοδο θεραπειας του αυτισμου με υπερβαρικο οξυγονο. Κατευθειαν ενδιαφερθηκα να μαθω περισσοτερα κι ετσι βρεθηκα με τον Τουρκο γιατρο που ισχυριζεται οτι θεραπευσε τον γιο του με καποιες συνεδριες στον ειδικο θαλαμο,μ ε βιταμινες, και διαιτα ελευθερης γλουτενης - καζεινης. Θα ηθελα να ρωτησω εσας τους γονεις, γιατι μονο ενας γονιος θα ηταν ειλικρινης, αν ειχατε αναλογη εμπειρια κι αν ειδατε αποτελεσματα στα παιδακια σας.

Οξυγονοθεραπεία

Θα ηθελα τη γνώμη σας για την θεραπεία με υπερβαρικό οξυγονο! Αν κανεις εχει κανει, που , και αν εχει δει αποτελέσματα.Εμαθα για Νοσοκομειο που κανει θεραπειες με θεαματικα υποτιθεται αποτελεσματα.

Cem Kinaci και αυτισμός (υοερβαρικό οξυγόνο)

Εικόνα koinoniologos
Καλησπέρα, τυχαίνει μήπως να γνωρίζει κανείς τον Dr. Cem Kinaci; Έχω ακούσει οτι ειδικεύεται σε περιπτώσεις αυτισμού και ακολουθεί πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας πάνω απ' όλα αποτελεσματικές..
Λαμβάνετε ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας εδώ.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων, οικογενειών, προς διευκολύνση ενημέρωσης, υποστήριξης, συμβουλευτικής, με απώτερο σκοπό τη δια βίου μάθηση και εν γένει την κοινωνική ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες του είναι δίκτυα, είναι γειτονιές. Ρωτήστε, αναζητήστε, ενημέρωστε.
Βρείτε την Ομάδα σας εδώ.

Οδηγός υπηρεσιών

Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο η πρόσφατη έκδοση του Οδηγού υπηρεσιών "Εκπαίδευση – Υγεία – Πρόνοια" Ελλάδας και Κύπρου από το NOESI.gr για γονείς, φοιτητές, εθελοντές, επαγγελματίες, εταιρείες ή οργανισμούς. Για να λάβετε δικό σας ηλεκτρονικό αντίγραφο δωρεάν, υποβάλλετε Αίτημα αποστολής Οδηγού υπηρεσιών.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
You must have Javascript enabled to use this form.