Οδηγός δικαιούχων και παροχών

Εικόνα NOESI.gr

Εδώ δημοσιεύονται νόμοι, διατάξεις, αποφάσεις, σχετικά με τη θεματολογία του NOESI.gr.

Συνεισφέρετε οικονομικά, αν θέλετε στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Οδηγού δικαιούχων και παροχών.

Σχόλια

Λεμφοίδημα

Εικόνα popi kara
Χαίρετε, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε για παροχές που αφορούν στην χρόνια πάθηση λεμφοίδημα. Βασανίζει πολύ κόσμο, κυρίως γυναίκες μετά από θεραπείες για καρκίνο (μαστεκτομές, υστερεκτομές, ακτινοθεραπείες κλπ). Έλλειψη ενημέρωσης και εγκατάλειψη από μεριάς πολιτείας, συνεπάγεται πόνο, αναπηρία, κοινωνική απομόνωση, δυσβάσταχτα έξοδα για τους ασθενείς. Παρακαλούμε βοηθείστε να διαδοθεί το μήνυμα, και όποιος γνωρίζει για παροχές κλπ, ας ενημερώσει.
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;