Αν μένετε ή εργάζεστε στην Αττική, και είστε μέλος στο www.noesi.gr ακολουθήστε αυτήν την Ομάδα, για να διαβάσετε όλα τα νέα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, όπως γονείς που αναζητούν πληροφορίες, εκδηλώσεις και δράσεις ή ειδήσεις από την επικαιρότητα. Παρακάτω βλέπετε τις νέες δημοσιεύσεις στο site με επίκεντρο την Αττική.

Γιαννάκη Μυρτώ, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Νέο μέλος στο Δίκτυο επαγγελματιών στην Αττική :)

Η Μυρτώ Γιαννάκη είναι Δασκάλα και Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό (MA) στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Έχει 8 χρόνια εργασιακή εμπειρία ως δασκάλα σε όλες τις τάξεις και ως δασκάλα παράλληλης στήριξης σε δημόσια δημοτικά σχολεία. Παράλληλα, στον ιδιωτικό τομέα, συνεργάζεται με Κέντρα Eιδικής Αγωγής. Έχει εκπαιδεύσει παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, γενικές ή ειδικές (δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία, δυσαριθμησία), ΔΕΠ-Υ (οργάνωση μελέτης, μαθησιακό), ή στο φάσμα του αυτισμού (κοινωνικές δεξιότητες, επικοινωνία, μαθησιακό), ηλικίας 5 - 15 ετών. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε άλλα πλαίσια με παιδιά (κατασκηνώσεις, ομάδες συλλόγων, εθελοντικές οργανώσεις). Δείτε το πλήρες προφίλ και επικοινωνήστε.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" ζητά Εργοθεραπευτή

Εικόνα ΧΑΡΑ

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», αναζητά Εργοθεραπευτή για πλήρη πρωινή απασχόληση. Θα εκτιμηθεί η επαρκή επαγγελματική προϋπηρεσία σε δομές φιλοξενίας με νοητική υστέρηση / αυτισμό / διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

Γαζή Δέσποινα, Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Νέο μέλος στο Δίκτυο επαγγελματιών στην Αττική :)

Η Δέσποινα Γαζή είναι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό (MSc) «Ταυτότητα και διαπροσωπικές σχέσεις» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει ειδικευτεί στην κλινική ψυχοπαθολογία, την αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία και την κλινική παιδοψυχοπαθολογία, την σεξουαλική αγωγή παιδιών / εφήβων τυπικής ανάπτυξης αλλά και παιδιών / εφήβων στο φάσμα του αυτισμού και νοητικής υστέρησης. Έχει καταρτιστεί στη χρήση μεθόδων όπως ABA, TEACCH, MAKATON, στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς. Η εργασιακή της εμπειρία αφορά προγράμματα παρέμβασης και ειδικής διαπαιδαγώγησης παιδιών με ΔΑΔ, διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, προγράμματα κοινωνικών δεξιοτήτων, ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα, και συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς. Αναλαμβάνει συνεδρίες και συνοδεία κατ’οίκον στα βόρεια προάστια της Αττικής. Δείτε το βιογραφικό και επικοινωνήστε.

Χουρμουζιάδου Χαρά, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Νέο διαπιστευμένο μέλος στην Αττική :)

Η Χαρά Χουρμουζιάδου είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία) από το University College London (UCL), Institute of Education, το οποίο κατέχει την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη των πανεπιστημίων στον τομέα της εκπαίδευσης. Έχει εργαστεί σε σχολεία της Ελλάδας και του Λονδίνου ως Δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και Ειδική Παιδαγωγός. Πιο συγκεκριμένα, έχει εμπειρία στην αξιολόγηση, τον σχεδιασμό και την εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων παρέμβασης (στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα) σε παιδιά με Δυσλεξία και άλλες ειδικές μαθησιακές δυσκολίες. Ακόμη, έχει εμπειρία στην πρώιμη παρέμβαση ως θεραπεύτρια συμπεριφοράς ΑΒΑ σε παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (αυτισμό). Αναλαμβάνει την εκπαίδευση παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές. Δείτε το προφίλ και το βιογραφικό της Χαράς Χουρμουζιάδου.

Λογοθεραπείες.. Και τώρα τι;

Εικόνα Δ.

Έχω έναν γιο 6ετών που μετά από όλες τις πιθανές (άκαρπες) εξετάσεις, επιτέλους βρήκαμε ότι υπάρχει διαγραφή στο χρωμόσωμα 15 και ότι όλο αυτό σχετίζεται με το σύνδρομο Άγγελμαν (Angelman), χωρίς όμως να παρουσιάζει και την πλήρη εικόνα του συνδρόμου. Υπάρχει άραγε κάποια ομάδα από γονείς παιδιών με Άγγελμαν, γιατί βρισκόμαστε στο σκοτάδι σε σχέση με την εξέλιξη του παιδιού καθώς και πώς πρέπει να κινηθούμε τώρα εκπαιδευτικά, τώρα που έχουμε επιτέλους μία διάγνωση;

Ζητείται υπεύθυνος /-η για απογευματινή πλήρη απασχόληση στη Στέγη του "Εργαστηρίου"

Το Κέντρο Απασχόλησης Ατόμων με νοητική υστέρηση «Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη» ζητά υπεύθυνο-ή συντονιστής/τρια για απογευματινή πλήρη απασχόληση σε στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση, κάτοχος πτυχίου συναφούς με την ειδική αγωγή. 

Συναντήσεις ενηλίκων με σύνδρομο Άσπεργκερ

Γνωρίζει κανείς αν πραγματοποιούνται συναντήσεις ενηλίκων 35-40 ετών που να έχουν σε ελαφρά μορφή το σύνδρομο Άσπεργκερ; Πού μπορώ να απευθυνθώ;

Ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος για εξέταση από Υγειονομική Επιτροπή ΚΕΠΑ

Η ηλεκτρονική υπηρεσία πιστοποίησης για την υποβολή αιτήματος για εξέταση από το ΚΕΠΑ διατίθεται σε άτομα με αναπηρία και άτομα που δεν επιθυμούν να εξεταστούν τα ίδια από το ΚΕΠΑ, αλλά επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση εξέτασης για τον / την σύζυγο και / ή τα ανήλικα τέκνα τους. Μέσω της εφαρμογής αυτής αποκτώντας λογαριασμό χρήστη οι πολίτες έχουν την δυνατότητα:

  • Να υποβάλλουν αίτημα αξιολόγησης για πιστοποίηση αναπηρίας για ΑΥΕ και ΒΥΕ.
  • Να παρακολουθούν την πορεία του αιτήματος τους που έχουν ήδη καταθέσει στο ΚΕΠΑ.
  • Να ενημερώνονται για την ημερομηνία εξέτασης τους από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή.
  • Να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα γνωστοποίησης αναπηρίας.
  • Να δίνουν εντολή κοινοποίησης του αποτελέσματος γνωστοποίησης αναπηρίας στον φορέα επιλογής τους.

Αναζήτηση εργοθεραπευτή από τη Νοημάθηση

Ζητείται Εργοθεραπευτής, απαραίτητα με δελτίο παροχής υπηρεσιών, για δυο (2) απογεύματα την εβδομάδα (Τρίτη-Πέμπτη) στο Κέντρο Ανάπτυξης Παιδιού ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στη Νέα Σμύρνη. Άμεση ανάληψη πέντε (5) περιστατικών. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2112141459.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ στον Οδηγό Υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/noimathisi

Θέση Εργοθεραπευτή /-τριας στο Χατζηπατέρειο

Ζητείται Εργοθεραπευτής -/τρια για πλήρη απασχόληση στο Χατζηπατέρειο - Κέντρο Αποκατάστασης και Στήριξης Παιδιού του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε παιδιά με νευροεξελικτικές διαταραχές και στην υποστηρικτική τεχνολογία.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Χατζηπατέρειο στον Οδηγό Υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/xatzipatereio

Ομάδες αλληλεπίδρασης και κοινωνικών δεξιοτήτων

H "Ευχέρεια" ξεκινά τις ομάδες της :)
Το θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" ξεκινά ομάδες αλληλεπίδρασης και κοινωνικών δεξιοτήτων. Οι ομάδες σκοπεύουν στην ενίσχυση των ατομικών θεραπευτικών προγραμμάτων των παιδιών, αλλά και σε θεραπευτικούς στόχους, όπως η κοινωνικά αποδεχτή αλληλεπίδραση, η οριοθέτηση, η επεξεργασία συναισθημάτων και η δημιουργία σχέσεων με συνομηλίκους. Σύντομα, θα ξεκινήσει και η ομάδα Πρώιμης παρέμβασης και Προετοιμασίας για την Α' Δημοτικού, για τα νηπιάκια που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού. Επικοινωνήστε για να συζητήσετε για τις ανάγκες του δικού σας παιδιού και την πιθανότητα ένταξής του σε υπάρχουσα ή μελλοντική ομάδα.

Λογότυπο.Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" δέχεται παιδιά 2-18 ετών που αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε δυσκολία - μεγάλη ή μικρή, παθολογική ή περιβαλλοντολογική - σε κάποιο τομέα της ανάπτυξής τους και τα βοηθάμε να βελτιώσουν ή να αποκαταστήσουν πλήρως τη δυσκολία αυτή, οργανώνοντας και εφαρμόζοντας το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε παιδί. Μάθετε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ "Κρίκος"

Εικόνα irene75
Εορταγορές για καλό σκοπό!
Σάβ, 10/12/2016 - 10:00

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του και φέτος!

Μια αξιόλογη προσπάθεια μοναδικής αισθητικής, με δώρα για όσους σκέφτεστε και αγαπάτε, προσιτά, αλλά τεράστιας αξίας! Διότι είναι φτιαγμένα από όλους στον "Κρίκο", με πολύ αγάπη, χειροποίητα όλα δημιουργημένα με προσπάθεια και εκλεπτυσμένο γούστο! Προσφέρετε δώρα κατασκευασμένα από τα χέρια των υπέροχων μελών μας στο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΚΡΙΚΟΣ, δηλώνει ευαισθησία, πλούτο ψυχής και επίπεδο σκέψης και αξιών!

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον ΚΡΙΚΟ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/krikos

Παρθένη Χαρίκλεια, Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Ενημέρωση παρουσίασης της Χαράς Παρθένη στο δίκτυο SPECIALS στην Αθήνα :)
Φιλόλογος - Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής -Ψυχολογίας (κατεύθυνση Ψυχολογίας) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ειδική Αγωγή (MA Special Educational Needs, University of Leeds, Αγγλία), εκπαίδευση στην εφαρμογή του Συμπεριφοριστικού Μοντέλου για την εκπαίδευση παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, με εμπειρία στην ιδιωτική παράλληλη στήριξη παιδιών με ΔΑΦ και στην κατ’ οίκον παροχή ειδικού παιδαγωγικού προγράμματος παιδιών με Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία, ΔΕΠ/Υ και ΔΑΦ. Δείτε το βιογραφικό και μάθετε περισσότερα στη σελίδα της www.noesi.gr/partheni

ΛΕΞΙΜΑΘΕΙΑ ► Πάνω από μία 10ετία, περισσότερα από 1.000 παιδιά!

Εικόνα NOESI.gr

Η "λεξιμάθεια", ένα Πρότυπο Κέντρο Λόγου και Μάθησης, ξεκίνησε να λειτουργεί το 2000 με κύριο στόχο την ανάδειξη των ικανοτήτων των παιδιών με μαθησιακές, γλωσσικές, συναισθηματικές και κινητικές ιδιαιτερότητες.

Λογότυπο του Κέντρου Λόγου Μάθησης ΛΕΞΙΜΑΘΕΙΑΠάνω από μία 10ετία, περισσότερα από 1.000 παιδιά!
Αυτά τα έντεκα χρόνια, περισσότερα από 1.000 παιδιά έχουν μάθει να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τις δυσκολίες τους.

ΣΠΕΕ

Παρουσιάζουμε το Κέντρο ΣΠΕΕ στον Οδηγό υπηρεσιών :)
Το Διαγνωστικό - Θεραπευτικό Κέντρο "Στήριξη Παιδιού - Εφήβου - Ενηλίκου" (Σ.Π.Ε.Ε.) λειτουργεί από το 2004 παρέχοντας, εκτός από τα προγράμματα Ψυχοθεραπείας, Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες, προγράμματα Ειδικής Αγωγής και Πρώιμης Παρέμβασης, καθώς και πρότυπο πρόγραμμα Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης σε πολυαισθητηριακό περιβάλλον ή αλλιώς "Δωμάτιο SNOEZELEN".

Λογότυπο του Διαγνωστικού - Θεραπευτικού Κέντρου Στήριξη Παιδιού - Εφήβου - Ενηλίκου (Σ.Π.Ε.Ε.).

Σελίδες

Γιαννάκη Μυρτώ, Δασκάλα - Ειδική Παιδαγωγός (MA)

Εικόνα NOESI.gr

Νέο μέλος στο Δίκτυο επαγγελματιών στην Αττική :)

Η Μυρτώ Γιαννάκη είναι Δασκάλα και Ειδική Παιδαγωγός, απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό (MA) στις Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Έχει 8 χρόνια εργασιακή εμπειρία ως δασκάλα σε όλες τις τάξεις και ως δασκάλα παράλληλης στήριξης σε δημόσια δημοτικά σχολεία. Παράλληλα, στον ιδιωτικό τομέα, συνεργάζεται με Κέντρα Eιδικής Αγωγής. Έχει εκπαιδεύσει παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, γενικές ή ειδικές (δυσλεξία, δυσαναγνωσία, δυσορθογραφία, δυσαριθμησία), ΔΕΠ-Υ (οργάνωση μελέτης, μαθησιακό), ή στο φάσμα του αυτισμού (κοινωνικές δεξιότητες, επικοινωνία, μαθησιακό), ηλικίας 5 - 15 ετών. Παράλληλα, έχει εργαστεί σε άλλα πλαίσια με παιδιά (κατασκηνώσεις, ομάδες συλλόγων, εθελοντικές οργανώσεις). Δείτε το πλήρες προφίλ και επικοινωνήστε.

Ειδικός Παιδαγωγός / Εκπαιδευτικός Φυσικός για μαθητές Γυμνασίου (Κάτω Πατήσια, Αθήνα)

Εικόνα carer

Αναζητούμε Ειδικό Παιδαγωγό / Εκπαιδευτικό Φυσικό για να υποστηρίξει μαθησιακά κατ΄οίκον έναν έφηβο με σύνδρομο Asperger. Ο μαθητής είναι 14 ετών, φοιτά στην Β' Γυμνασίου, και οι οικογένειά του αναζητά έναν Εκπαιδευτικό - Φυσικό για υποστήριξη κατ΄οίκον, κατά προτίμηση με γνώσεις στη διαχείριση των ιδιαιτεροτήτων των παιδιών Asperger, από την νέα σχολική χρονιά. Η οικογένεια μένει στα Κάτω Πατήσια, στην Αθήνα, πολύ κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ των Κ. Πατησίων.

Αναζητώ δάσκαλο ειδικής αγωγή για μελέτη (Νίκαια)

Εικόνα TE TEPI

Αναζητώ δάσκαλο ειδικής αγωγής για μελέτη μαθήτριας Α ' Δημοτικου στην περιοχή της Νίκαιας. Η μαθήτρια έχει δυσαναγνωσία και δυσαριθμησία. Ευχαριστώ


Η αγγελία είναι ενεργή. Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στα διαπιστευμένα μέλη? στις 24/02/2017. Διαπιστευτείτε, αν χρειάζεστε πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της αγγελίας.
Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών - μελών.

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η "Χαρά" ζητά Εργοθεραπευτή

Εικόνα ΧΑΡΑ

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», αναζητά Εργοθεραπευτή για πλήρη πρωινή απασχόληση. Θα εκτιμηθεί η επαρκή επαγγελματική προϋπηρεσία σε δομές φιλοξενίας με νοητική υστέρηση / αυτισμό / διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές.

Γαζή Δέσποινα, Ψυχολόγος - Ειδική Παιδαγωγός (MSc)

Εικόνα NOESI.gr

Νέο μέλος στο Δίκτυο επαγγελματιών στην Αττική :)

Η Δέσποινα Γαζή είναι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό (MSc) «Ταυτότητα και διαπροσωπικές σχέσεις» από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει ειδικευτεί στην κλινική ψυχοπαθολογία, την αναπτυξιακή ψυχοπαθολογία και την κλινική παιδοψυχοπαθολογία, την σεξουαλική αγωγή παιδιών / εφήβων τυπικής ανάπτυξης αλλά και παιδιών / εφήβων στο φάσμα του αυτισμού και νοητικής υστέρησης. Έχει καταρτιστεί στη χρήση μεθόδων όπως ABA, TEACCH, MAKATON, στη διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών και τη διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς. Η εργασιακή της εμπειρία αφορά προγράμματα παρέμβασης και ειδικής διαπαιδαγώγησης παιδιών με ΔΑΔ, διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, προγράμματα κοινωνικών δεξιοτήτων, ψυχοπαιδαγωγικά προγράμματα, και συμβουλευτική υποστήριξη σε γονείς. Αναλαμβάνει συνεδρίες και συνοδεία κατ’οίκον στα βόρεια προάστια της Αττικής. Δείτε το βιογραφικό και επικοινωνήστε.

Ζητείται παράλληλη στήριξη για αγόρι 5 ετών (Άλιμος)

Ζητείται λογοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγός ή ψυχολόγος για την παράλληλη στήριξη αγοριού 5 ετών με ΔΑΦ υψηλής λειτουργικότητας σε νηπιαγωγείο στον Άλιμο. Επιθυμητές οι συστάσεις. Ωράριο: 08:30 - 13:00 (συζητήσιμο). 

Ζητείται θεραπευτής για θεραπευτικό πρόγραμμα τώρα και το καλοκαίρι / παράλληλη στήριξη από την επόμενη χρονιά (Ν. Σμύρνη)

Εικόνα carer

Ζητείται έμπειρος ειδικός θεραπευτής (κατά προτίμηση άνδρας) να γνωρίζει TEACCH ή ABA, να είναι κάτοχος αυτοκινήτου και διαθέσιμος και για τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιο - Ιούλιο - Αύγουστο). Θα συνεκτιμηθεί το άτομο να μπορεί να αναλάβει την παράλληλη στήριξη στο σχολείο την επόμενη σχολική χρονιά. Περιοχή: Ν. Σμύρνη Αττικής.

Ζητείται συνοδός παράλληλης στήριξης για νηπιαγωγείο σε παιδί με ΔΑΦ (Πεύκη)

Εικόνα miner

Ζητείται συνοδός παράλληλης στηριξης (ειδικός παιδαγωγός, ψυχολόγος ή λογοθεραπέυτης) για παιδάκι με ΔΑΦ που παρακολουθεί το νηπιαγωγείο. Περιοχή: Πεύκη. Απαραίτητη προϋπηρεσία.


Η αγγελία αυτή είναι ενεργή. Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στις 24/01/2017 στα διαπιστευμένα μέλη. Με την έγκριση της οικογένειας, τα στοιχεία διατίθενται σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών - μελών.

Ζητείται άτομο για παραλαβή, απασχόληση, διάβασμα παιδιών Α' Δημοτικού (Εκάλη)

Εικόνα ΡΕΑ

Ζητείται κυρία έως 35 ετών, ελληνίδα, κατά προτίμηση παιδαγωγός ή φοιτήτρια, μη καπνίστρια, με εμπειρία και συστάσεις, για παραλαβή από το σχολείο, φύλαξη και διάβασμα δύο παιδιών Α' Δημοτικού και ελαφριές οικιακές εργασίες. Ωράριο εργασίας Δευτέρα - Πέμπτη: 13:00 - 20:00 και Παρασκευή: 13 :00 - 24:00. Αυτοκίνητο απαραίτητο. Μισθός: 500 € μηνιαίως. 

Τα στοιχεία επικοινωνίας διατέθηκαν στα διαπιστευμένα μέλη στις 02/02/2017. Μάθετε περισσότερα για τη διαπίστευση επαγγελματιών.

No polls have been added to this group.


Προβολή SPECIALS ® Δίκτυο επαγγελματιών NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Δείτε εδώ τι είναι το δίκτυο.


Προβολή ΠΡΟΝΟΗΣΕ ® Δίκτυο φορέων NOESI.gr σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Δείτε εδώ τι είναι το δίκτυο.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;