To 2004 η διάγνωση: ΔΑΔ - Το ταξίδι μας συνεχίζεται...

Εικόνα Paletacat

Οταν πρωτοεγραψα στο Νοηση [διαβάστε την πρώτη ανάρτηση: Γνωριμία], ειχα σταματησει να ονειρευoμαι... 2004 Διαγνωση: ΔΑΔ...

Προχθες ο γιος μου έκλεισε τα 13 του χρόνια. Εδω και αρκετα χρονια εχω αρχίσει να ονερεύομαι παλι... Επειδη εχω απεναντι μου ενα παιδι ολο ζωντανια, χαρουμενο, με αυτοπεποιθηση, με χιουμορ.. Ενα παιδι που κανει τη ζωη μας ομορφη.. Iδου, λοιπον, Κυριες και Κυριοι στιγμιοτυπα απο το μεχρι τωρα ταξιδι  μας που σιγουρα δεν ηταν ευκολο. Ειμαι σιγουρη οτι εσεις σ' αυτη την σελιδα το καταλαβαινετε καλυτερα απο ολους ...Αλλα αξιζε το κοπο...

Δείτε το βίντεό μας...!!

To Link του βίντεο: http://bit.ly/1i70YT9

Διαβάστε όλο το "βιολόγιο" του βιολόγιο μέλους paletacat  εδώ: www.noesi.gr/blog/paletacat

Σχόλια

Εντάξει! Ούτε χαρές ούτε δάκρυα!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Τα κρύβουμε αυτά που λέει τίτλος :)

Αγαπητή μαμά Βιβή και μικρέ Γιωργάρα, η χαρά μας δεν κρύβεται! Τέτοια "βιολόγια" θα μείνουν 10 μέρες στην πρώτη σελίδα μας, μία ζωή μες το μυαλό μας! Μπράβο σας - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ :)

Ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά τα χρόνια, που μοιραστήκατε μαζί μας :)

Άγγελος
10 χρόνια Νόηση

like0

Εμείς ευχαριστούμε Άγγελε

Εικόνα Paletacat

Για τη συμπαράσταση, τη βοήθεια, την αγάπη, την ενθάρρυνση ...Για τόσα πολλά... Όταν χάνεσαι και ψάχνεις κάπου να πιαστείς δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει κάποιος που παλεύει μαζί σου... Γιατί έτσι είναι... Παλεύεις μαζί μας και αφιερώνεις όλο σου το χρόνο για ανθρώπους που ούτε καν τους ξέρεις και ίσως δεν θα τους μάθεις ποτέ... Είσαι και θα είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και της ζωής των παιδιών μας... Μείνε μαζί μας!!!

like1

...φανταστικό!

Εικόνα angie mam

...φανταστικό για γονείς και φίλους που χάνουν τις δυνάμεις τους που και που...

thanks!!! keep on rolling...

like1

Βιβή μου μια από τα ίδια και εμείς (ευτυχώς)

Εικόνα Angela Papastavrou

Βιβή μου ειμαστε και εμείς μια απο τα ίδια ... ευτυχώς!!!

Σε νοιώθω απολυτα.

Κλαψαμε, ψαξαμε και ανταμειφθήκαμε και αυτό φαίνεται στην μεγάλη πρόοδο των παιδίων μας.

Μπράβο σε σενα αλλα και χίλια μπράβο στον Γιώργο σου!!!

like1

Σας ευχαριστουμε

Εικόνα Paletacat

Για τα καλα σας λογια... Εμεις απλα εμπιστευτηκαμε τον Γιωργο.. Και ακολουθουσαμε διακριτικα... Οπου χρειαζοταν βοηθεια ημασταν εκει.... Φροντιζοντας να του δινεται παντα η δυνατοτητα να αξιοποιει  τα δυνατα στοιχεια του χαρακτηρα του και της προσωπικοτητας του. Οπως πρεπει να κανουν οι γονεις ολων των παιδιων. Χρειαστηκε να ξεπερασουμε τις δικές μας αδυναμιες, αντιληψεις απο τα δικά μας βιωματα που δεν ταιριαζαν με την ιδιοσυγκρασια του. Κι αυτο δεν θα γινοταν αν ο Γιωργος... δεν ηταν ο ...αυτος ο Γιωργος. Ο  Γιωργος  ΜΑΣ....!! Και δεν θελουμε να τον αλλαξουμε με τιποτα!

like0

Για τη Βιβή, συγχαρητήρια μανούλα

Εικόνα Μαριαλεξ

Πολλά μπράβο κι από εμένα... Τελικά όσο δύσκολος κι αν φαίνεται αρχικά ο δρόμος στο τέλος ένα πράγμα μένει. Αν καταφέρουμε και δούμε πέρα από τη θλίψη μας και το εγώ μας,αν καταφέρουμε να βλέπουμε τη μοναδικότητατα των παιδιών μας και δε μείνουμε στο μίζερο ...γιατί σε εμένα θεέ μου... Τότε μαθαίνουμε στα παιδιά μας να αισθάνονται αποδεκτά, αγαπημένα,μ ε την αισιοδοξία μας τους δίνουμε ελπίδα και ατσαλινη θέληση. Και πάνω από όλα αποκτούν αυτοπεποίθηση.Κι ένα παιδί που αγαπιέται πολύ μαθαίνει και να αγαπάει. Δεν στέκεσαι απλά δίπλα στο παιδί σου Βιβή μου... Με την αφοσίωση και την αγάπη σου του έμαθες να πετάει. Να νιώθει δυνατό ...λατρεμένο.Θα θυμάμαι πάντα τα μάτια σου ...ήρεμα και γλυκά. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη πάει καλά ο Γιώργος με μια τέτοια μητέρα στο πλευρό του. Σου εύχομαι ο Γιώργος να είναι πάντα όσο επιτυχημένος είναι σήμερα και υγειης. Συγχαρητήρια μανούλα γιατί δέκα χρόνια δεν άφησες τίποτα να σε λυγίσει. Όσο δύσκολο κι αν ήταν!

Με αγάπη
Μαρία

like0

Βιβή και Γιώργο, το δικαίωμα στην ευτυχία με το σπαθί σας

Εικόνα Ρήνα

Βιβη και Γιωργο, κατακτησατε το δικαιωμα στην ευτυχια με το σπαθι σας, Μπραβο σε ολη την οικογενεια!!! Ευλογημενη χρονια.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.