Τα βήματα του Στέλιου

Εικόνα Konstantina Kapalou

Έχω πολύ καιρό να σας γράψω...

Λοιπόν ο στέλιος μετά από αρκετή δουλειά με εργοθεραπείες και λόγο είναι σε πολυ καλο στάδιο.. Συνεχίζουμε δυναμικά και έχει αρχίσει να λέει λέξεις... Επίσης αρχίσαμε και κάνουμε ομοιοπαθητική... παίζουμε πλέον μαζί με κοιτάει μου μιλάει... Είμαι πολύ χαρούμενη και είμαι σίγουρη ότι θα προχωρήσουμε παρα πολύ καλά!

Αυτισμός, ένα παιδί γεννιέται με αυτισμό;

Εικόνα Konstantina Kapalou

Έχω ένα παιδάκι 2,5 ετών... και ρωτώ ένα παιδί γενιέται με αυτισμο; Ή είναι ψυχολογικό; Μπορεί να ξεπεραστεί αυτό κάποια στιγμή; Κάνω τα πάντα και είμαι πολύ λυπημένη..

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.