ΔΕΠΥ, θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον που έχει παρόμοιο πρόβλημα

Εικόνα Nefeli

Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε μια σελιδα ο λογος που το κανω ειναι γιατι θα ηθελα να μιλησω με καποιον που ισως εχει παρομοιο προβλημα! Εχω ενα μικρουλη 6 ετων με διαγνωση ΔΕΠΥ η κατασταση στο σχολικο πλαισιο ειναι εκτος ελεγχου και δεν ξερω πλεον τι να κανω .... Το ενα λαθος μετα το αλλο!!!! Ο μικρος ειναι υπερκινητικος με παρορμηση και διασπαση προσοχης στο σχολειο εβαλα ιδιωτικη παραλληλη στηριξη για να βοηθησω το παιδι μου!!!! Το αποτελεσμα ειναι να διωχνουν τα αλλα παιδια απο διπλα του και να τον αντιμετωπιζουν σαν παιδι με αυτισμο!!!! Μπροστα του να λενε οτι ειναι αυτιστικος και χαζος κα !!!! Εχω φωναξει εχω παρακαλεσει και η κατασταση ειναι ιδια και λενε οτι δεν μπορω να αποδεχτω το προβλημα του παιδιου μου....

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.