Σχολική ένταξη

Εικόνα alice
Εκπαιδεύτηκα στην Αγγλία πριν από κάποια χρόνια και δούλευα σε εντατικά προγράμματα για παιδιά με αυτισμό. δουλεύαμε 40 ωρες/εβδομαδα με σχολική ένταξη. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα έχω αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με την ένταξη των παιδιών που δουλεύω στα σχολεία. Ξέρω ότι ο νόμοσ είναι με το μέρος μας αλλά στην ουσία αυτό δεν ισχύει. Αν έχετε πληροφορίες για το τι μπορούν οι γονεις να κάνουν εκτός από το να παρακαλάνε τα σχολεία να δεχτούν τα παιδιά τους που δικαιωματικά πρέπει να ενταχθούν τότε θα εκτιμούσα πολύ αυτή σας τη βοήθεια.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.