Δημόσιο σχολείο φιλικό προς παιδιά με ΔΑΦ ΥΛΑ στα βόρεια προάστια;

Εικόνα Μ. Α.

Ο γιος μου έχει άριστες επιδόσεις στα μαθήματα ωστόσο δυσκολεύεται σε θέματα συμπεριφοράς και κοινωνικοποίησης.

  • Γνωρίζετε εάν υπάρχει κάποιο Δημόσιο σχολείο φιλικό προς παιδιά με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας στα βόρεια προάστια; 
  • Που να λειτουργεί με συμπερίληψη, κατανόηση και αγάπη; 

Δυστυχώς στο σχολείο που είναι, δεν μπορούν να καταλάβουν τις δυσκολίες του και τις ανάγκες του, στέκονται κυρίως στα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του, που αυτό αγχωνει το παιδί και το στοχοποιεί, κι αυτό έχει δημιουργήσει ένα κλίμα όπου το παιδί νιώθει ανεπιθύμητο και είναι διαρκώς και μια κατάσταση "μάχης".

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.