Επιδόματα αναπηρίας και οικονομική ενίσχυση

Εικόνα Fani Voulgari

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω εάν θα μπουν τα επιδόματα αναπηρίας η οικονομική ενίσχυση. Όχι του μηνός, εννοώ τα επιπλέον που δικαιούμαστε από το κράτος!!!!????

Επίδομα λόγω κορωνοϊού;

Εικόνα Fani Voulgari

Καλησπέρα σας, να σας ρωτήσω, τα ΑμεΑ δικαιούνται κάτι από επίδομα λόγω κορωνοϊού;

ΚΕΠΑ, γνωστοποίηση αποτελέσματος

Εικόνα Fani Voulgari

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω, η απόφαση που παίρνουμε από το ΚΕΠΑ που έχουμε κανει την αίτηση, για να πάρουμε τα λεφτά στο μήνα μας, είναι η πιστοποίηση γνωστοποίησης αποτελέσματος; 

Σχετικά με τα χρήματα του επιδόματος

Εικόνα Fani Voulgari

Γεια σας να σας ρωτήσω κάτι που αφορά το ΑΜΕΑ θα ήθελα να μάθω για τα χρήματα που θα μας μπουν στο λογαριασμό (από το επίδομα) μετράνε από την μέρα της αίτησης μας η από τη μέρα της Επιτροπής που περάσαμε;;

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.