Φάρμακο για την επιληψία που βοηθά στη διατροφή;

Εικόνα Stamatakielpis

Καλημερα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπάρχει κάποιο φάρμακο που αποσπάει την προσοχή των παχύσαρκων ανθρώπων από το φαγητό. Πρόκειται για τον ηλικιωμένο πατέρα μου 79 ετών. Είναι υπερτασικός, έχει ζάχαρο , ΧΑΠ, και κολπική μαρμαριγη. Τώρα εμφάνισε και πρόβλημα στη χολή και λόγω των προβλημάτων υγείας του δεν μπορεί να εγχειριστεί. Πρέπει να αντιμετωπιστεί μόνο με διατροφή. Είχα ακούσει για ένα φάρμακο επιληψίας που σε μικρή δόση, μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του παχύσαρκου από το φαγητό. Δε θυμάμαι πιο είναι. (Μου το είχε προτείνει ψυχίατρος).

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.