Ο γιός μου είναι 21 χρόνων και έχει σύνδρομο Άσπεργκερ

Εικόνα Mana Δέσποινα

Ο γιός μου είναι 21 χρόνων και έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ. Εδω και τρία χρόνια διαγνωστηκε... εμμονές μπερδεμένες σκέψεις που δεν μπορούν να εκφραστούν πονοκέφαλοι χωρίς παθολογικά αίτια μετά από εξετάσεις.υπηρχαν αντιδράσεις ευέξαπτος επιθετικός θεωρούσα ότι οφειλόταν όλα στην πίεση που είχε υποστεί παίρνοντας μέρος στις πανελλαδικές 2 φορες για την εισαγωγή του στο πανεπιστημιο την οποία και πέτυχε.. αναμονη για μεταγραφή ένα χρόνο μετα covid-19 χωρίς να είναι στο φυσικό χώρο του πανεπιστημίου... Eπισκέφτηκε μια ψυχίατρο και του χορήγησε αγωγή ενώ ήξερε για το σύνδρομο διέγνωσε OCD υπήρχε διαφορά από τις πρώτες μέρες αλλά δεν υπήρχε feedback ήθελε να σταματήσει την αγωγή.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.