To Algofren των 600 είναι ένα ισχυρό αναλγητικό που με βοηθάει

Εικόνα Κικη Ματερη

To Algofren των 600 που παίρνω έπειτα από προτροπή του ρευματολογου και της ορθοπεδικου νομίζω ότι είναι ένα ισχυρό αναλγητικό που με βοηθάει. Γνωριζω ότι δεν είναι αθώο. Καταναλωνω παυσίπονα με συνεσή. Θα ακουστεί χαζό αλλά τα παίρνω όταν δεν είμαι ψυχολογικά καλά και με ενοχλούν λίγο παραπάνω οι πόνοι που προσπερνώ. Για παράδειγμα με πονάει από χθες το αριστερό αυτί . Πρέπει να πάω ξανα οτολαρυγγολογο μικρή είχα υγρό πίσω από το τύμπανο και έκανα θεραπεία. Είμαι στην θάλασσα τρεις μήνες. Τώρα αυτη την στιγμή με πονάει το δεξί αυτί. Γυρναω και έχω να κλείσω πόσα ραντεβού με γιατρούς. Πάντως η παρακεταμόλη δεν με πιάνει .

Σχόλια

Σε ποιον γιατρό να πάω

Εικόνα Κικη Ματερη

Αναβαλω το ραντεβού που σκέφτηκα να προγραμματισω με τον γυναικολόγο λόγο κάποιας ανωμαλίας στην περίοδο. Κλείνω πρώτα ραντεβού με ωρυλά . Παρακολουθώ την περίοδο μου και τον επόμενο μήνα . Πάω μετά για πελματογραφημά,μετα ρευματολογό ή ίσως πρώτα ορθοπεδικο ζηταω και από τους δύο να μου γράψουν φυσικοθεραπείες κάνω τις φυσικοθεραπείες, ψάχνω βρίσκω νέο καρδιολόγο γιατί ο προηγούμενος πέθανε. Κάνω εξετάσεις για αθροιτικα. Και ξανά κάνω την κυκλα.Ζ ηταω τον φυσικοθεραπευτή που ειναι γνωστός μου να μου δείξει καμιά άσκηση που να με βοηθάει. Ξαναπαω στους γιατρούς ζητάω χαρτί για το γυμναστήριο. Ξανά πάω στους γιατρούς τους ζητάω ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων.Παω μετά σε ένα νευρολόγο . ... κουραστηκα μόνο που τα σκέφτηκα. Αυτήν την βδομάδα προέχει ο ωτολαρυγγολογος. Μου πονανε και τα δύο τα αυτιά. 

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.