Aν...

Εικόνα Soula
Αν σας φάνηκα επιθετική προς το άτομό σας (μιλώ γενικά για όλους) σας ζητώ συγνώμη. Πράγματι οι έντονες διαφωνίες μερικές φορές δείχνουν άσχημα. Θεωρώ όμως το τι πιστεύω εγώ για κάτι και πώς το αντιμετωπίζω είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή. Σε αυτον τον χωρο νομιζω οτι ολοι μπαινουμε για να ανοιγουμε τις ψυχες μας και να λεμε τα προβληματα μας, να παιρνουμε συμβουλες κτλ. Το αν βλεπω η πως βλεπω το παιδι μου και τι χειρισμους κανω μαζι του το ξερω μονο εγω (και το ιδιο ισχυει για ολους μας, το τι εχει συμβει στον καθενα μας δεν μπορεις να το ξερεις απο 2 κουβεντες που γραφουμε). Δεν ειμαι εδω για να κρινω ουτε για να κριθω. Ειμαι εδω οπως ολοι μας νομιζω για να βρω λυσεις η να ανταλλαξω αποψεις. Eυχαριστω Σουλα

Σχόλια

Σας αγαπώ!

Εικόνα Angela Papastavrou
Ακριβώς αυτό ήταν το νόημα αυτών που έγραψα! Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα και τον τρόπο του και από αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν είπα κάτι άλλο. Απλά οι διαφωνίες σε έντονο ύφος ταράζουν τα πνεύματα και τις ψυχές και θα στεναχωριώμουν αν μεταξύ σας υπήρξε παρεξήγηση, γιατί έτσι το κατάλαβα εγώ, όπως και αρκετοί άλλοι! Αφού λέτε ότι κατάλαβα λάθος πάω πάσο! Kαι πάμε για άλλα! Για την ουσία και τον σκοπό μας! Χαίρομαι που όλα είναι καλά και ειρηνικά. Σας αγαπώ Αγγελική
like7

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.