Αναζητείται ειδικός

Εικόνα Almak
Δυστυχώς για εμάς η κυρία που είχε αναλάβει τον Άρη για τρία 2ωρα απογευματινά την εβδομάδα μας αφήνει μετά από 7 χρόνια πολύ καλής συνεργασίας. Μας φεύγει στο εξωτερικό , κι εμείς πρέπει να βρούμε κάτι ανάλογο. Μαζί της ο Άρης βελτίωσε σημαντικά την οργανωσή του (βελτιωθήκαμε κι εμείς). Βελτίωσε την ομιλία του ξεκίνησε να γράφει να διαβάζει λίγο , να ζωγραφίζει. Αναζητήται λοιπόν "ειδικός" που πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει με τον Άρη μας για μερικά απογεύματα της εβδομάδας.( ο Άρης είναι τώρα 13 χρόνων). Ουσιαστικά χρειαζόμαστε κάποιον για να ξεκινήσουμε από Σεπτέμβρη, αλλά δεν θα έλεγα όχι να ξεκινήσουμε και από τώρα. Παρακαλώ πολύ όποιον γνωρίζει κάποιον ή αν κάποιος ειδικός είναι διαθέσιμος θα ήθελα να επικοινωνήσετε μαζί μου στο alexismakris@yahoo.gr ή στο 6979794611 Αλέξης. Ευχαριστώ ΥΓ. Το ξέρω είμαι απαράδεκτος, δεν έχω γράψει για τον Άρη, το δημόσιο ειδικό δημοτικό σχολείο που πηγαίνει, αλλά και την προοδό του σχεδόν από πέρσι. Θα προσπαθήσω να τα βάλω όλα σε μια κόλα χαρτί και θα τα ανεβάσω.

Σχόλια

Διευκρίνηση

Εικόνα Almak
Μετά από ερωτήσεις που δέχθηκα, οφείλω να διευκρινήσω πως αναζητώ κατά προτίμηση ψυχολόγο για απογευματινή δημιουργική απασχόληση 13 χρονου στο φάσμα του αυτισμού. Η προϋπηρεσία σε ανάλογες ηλικίες θα εκτιμηθεί επίσης. Ευχαριστώ και από εδώ, όσους επικοινώνησαν μαζί μου.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.