Αναζήτηση ειδικής παιδαγωγού - λογοθεραπεύτριας - εργοθεραπεύτριας

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Μένουμε στις Σπέτσες και προσπαθούμε να βρούμε Ειδική Παιδαγωγό ή άλλη ειδικότητα π.χ. λόγου- έργου- για να στηρίξουμε το Γιωργάκη μας τη νέα σχολική χρονιά στο νηπιαγωγείο του, στο νησί μας. Το Ε-mail μου είναι li***dima@gmail.com και το τηλ. είναι 693***1737. Μπορεί να είναι δύσκολο, σίγουρα όμως δεν είναι ακατόρθωτο... Να είστε όλοι καλά!

Σχόλια

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζι μου (για Σπέτσες)

Εικόνα kate_st
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου - αν και είμαι εκτός - μήπως και μπορώ να βοηθησω!! Το mail μου kiriakis21@gmail.com Κυριακή
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.