Αναζητώ ειδικό για την οργάνωση του μικρού στο σπίτι (Κόρινθος)

Εικόνα Ελένη Ζερβού

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάποιον ειδικό Αθήνα ή Κόρινθο (εκεί μένουμε..) που μπορεί να βοηθήσει να οργανωθεί το παιδί μέσα στο σπίτι;;; Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο και φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί η συμπεριφορά του αυτή (ανυπακοή, πετάει συνεχώς πράγματα....) χρειάζομαι κάποιον να βοηθήσει με τη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι. Αν κάποιος από εσάς είχε ανάλογο πρόβλημα και βοηθήθηκε από κάποιον ενημερώστε με σας παρακαλώ πολύ 

Η αγγελία έληξε! Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί.

Δείτε όλες τις αγγελίες. Το NOESI.gr υλοποιεί ένα σύστημα διαπίστευσης των επαγγελματιών - μελών του ώστε να διακινεί τις αγγελίες εσωτερικά, ενώ παράλληλα βοηθά τους επαγγελματίες να προβάλλουν το βιογραφικό και το επαγγελματικό προφίλ τους online. Μπορείτε να διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr; Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχόλια

Ελένη αν σε βολεύει η Αθήνα

Εικόνα didyma1103

Ελένη αν σε βολεύει η Αθήνα επικοινώνησε μαζί μου με email 

like2

Στείλε μου σε παρακαλώ όνομα

Εικόνα Ελένη Ζερβού

Στείλε μου σε παρακαλώ όνομα, ειδικότητα και τηλέφωνο αν είδες αποτέλεσμα... Σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Καλό βράδυ

like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.