Η Αννα ειναι 7 χρονών

Εικόνα mermigi
Να μαστε παλι εδώ μετα απο παρα πολύ καιρό. Η Αννα εινα 7 χρονών και πάει αρκετά καλά. Ειναι ποιό ήρεμη ποιο κοινωνική και αντιλαμβάνετε περισσότερα πράγματα. Μπορεί να ζητήσει φαγητό ή νερό παρότι δεν μιλάει. Λέει μόνο Μαμά, Μπαμπά, Παππού (πρόσφατα) και διάφορες λεξούλες χωρίς νόημα αλλα με πολύ νόημα για εμάς!!! Δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε ακόμη την πάνα αλλα ελπίζουμε να τα καταφέρουμε φέτος. Στο σχολείο της (ΚΑΣΠ - ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ) ειναι πολύ αγαπητή σε όλους και μεγάλη φίρμα!!!
Ένα παλιό "βιολόγιο" ...αναβιώνει σχεδόν 3 χρόνια μετά, στο NOESI.gr!
Κανει ματάκια σε όλους και εάν δεν της δώσουν σημασία βάζει φωνή!!! Με την αδερφή της που ειναι 3,5 χρονών τα πάει πολύ καλά και την έχει βοηθήσει πολύ!!! Η Σίλια την βοηθάει επίσης και στο φαγητό και στο ντύσιμο , ενώ της μιλάει σαν να μπορεί να της απαντήσει και εκείνη!Ειναι τέλειες και οι δύο!!! Αυτα λοιπόν... σας αφηνω γιατί κάποια πείνασε!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.