Απαλλαγή τέλη ταξινόμησης

Εικόνα M201

Καλησπέρα ο πατέρας μου έχει κινητική αναπηρία 67% εφ όρου ζωής με απόφαση επιτροπής της Νομαρχίας προ ΚΕΠΑ διακαιούται να πάρει αυτοκίνητο χωρίς τέλη ταξινόμησης. Πρέπει να ξαναπεράσει ΚΕΠΑ; Η απόφαση γράφει ότι δικαιούται ατέλεια αυτοκινήτου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Τα ΚΕΠΑ έχουν αντικαταστήσει όλες τις γνωματεύσεις

Εικόνα NOESI.gr

Όλες οι γνωματεύσεις περί αναπηρίας έχουν αντικατασταθεί από τα ΚΕΠΑ πλην των ανώτατων στρατιωτικών υγειονομικών επιτροπών. Οι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να εξεταστούν από Επιτροπή ΚΕΠΑ για να μπορούν να λαμβάνουν προνοιακές ή κοινωνικές παροχές ή άλλες ελαφρύνσεις όπως στην περίπτωση της φορολόγησης. 

like0

Πιστοποιητικά της Νομαρχίας προ ΚΕΠΑ

Εικόνα M201

Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Η Εφορία έχει ΠΟΛ και δέχεται τα πιστοποιητικά της Νομαρχίας για απαλλαγή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ. Επίσης δέχτηκε το Υπουργείο Μεταφορών το πιστοποιητικό της Νομαρχίας το 2016 για κάρτα στάθμευσης.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.