Αυτισμός και γάλα καμήλας

Εικόνα Little Victoria
Καλημέρα σε όλους, Εδώ και πολύ καιρό ψάχνουμε να βρούμε ειδικό γάλα για την 8χρονη κόρη μας που έχει δυσανεξεία στην καζεϊνη και είναι στο φάσμα του αυτισμού. Πρόσφατα ακούσαμε για το γάλα καμήλας, το οποίο είναι ευεργετικό για πολλά αυτιστικά παιδιά, επειδή μπορεί να θεραπεύει το ανοσοποιητικό σύστημα και δεν περιέχει το είδος της καζεΐνης που δημιουργεί προβλήματα. Πολλοί γονείς στις ΗΠΑ το δίνουν στα παιδιά τους με μεγάλη επιτυχία. Παρακάτω υπάρχει ένα σχετικό blog: www.regardingcaroline.com/bus Στην Ευρώπη υπάρχει μία φάρμα, στην Ολλανδία, (σχτικός σύνδεσμος: http://bit.ly/Jy1kDP) που μπορεί να στείλει κατεψυγμένο γάλα καμήλας εδώ στην Ελλάδα με κούριερ. Τους έχω στείλει Ε-mail για πληροφορίες και μου έστειλαν τον τιμοκατάλογο τους. Το ίδιο το γάλα δεν είναι πολύ ακριβό, περίπου 6 ευρώ ανά λίτρο, αλλά το πρόβλημα είναι η αποστολή, η οποία είναι περίπου 300 ευρώ για κάθε αποστολή. Μπορούν να στείλουν μέχρι και αρκετές εκατοντάδες λίτρα ανά αποστολή και το γάλα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα χρόνο στην κατάψυξη, οπότε αν ενδιαφέρεται μία ομάδα γονέων στην προσπάθεια αυτή θα μπορούσαμε να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής. Αν σας ενδιαφέρει ή άλλους γονείς που επίσης ενδιαφέρονται, παρακαλώ ενημερώστε με στο email: m_menegazzo@yahoo.com Με φιλικούς χαιρετισμούς Monica

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.