Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε: Μεταφράστε τη γνώση!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Οι μεταφραστές μας σας προλαβαίνουν! Εάν έχετε κάποιο κείμενο στα Αγγλικά που αφορά κάποια πάθηση που σας ενδιαφέρει ως γονιό, το NOESI.gr μπορεί να σας βοηθήσει. Οι άνθρωποι που μεταφράζουν κείμενα εκ μέρους του NOESI.gr έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να συνεισφέρουν στη γνώση! Στείλτε μας το κείμενό σας ηλεκτρονικά με E-mail στο NOESI.gr ή χρησιμοποιήστε αυτή την ανώνυμη φόρμα επικοινωνίας.
Δεχόμαστε μηνύματα από ανθρώπους, που θέλουν να ενημερωθούν κυρίως για θέματα που σχετίζονται με διαταραχές, υπηρεσίες, ιατρικές εξετάσεις. Συχνά χρειάζεται να προσανατολιζόμαστε σε κείμενα που δεν είναι γραμμένα στην ελληνική κυριώς λόγω της έλλειψης τέτοιων βάσεων δεδομένων στο ελληνικό διαδίκτυο αλλά και σε έντυπα μέσα. Εάν κάποιος από τους αναγνώστες μας θα ήθελε να συνεισφέρει τη μετάφραση, ενημερώστε μας, εφόσον συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα.
    Θετικά στο κάλεσμα του NOESI.gr έχουν απαντήσει:
  • Μαρία Θεοδωρακοπούλου [mlk1710] Μεταφράστρια και Φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βόλος)
  • Ανώνυμο μέλος [lenaκ] Καθηγήτρια Αγγλικών και ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών (Αθήνα)
  • Σταματία Κοντού [socworker] Κοινωνική λειτουργός (Ρόδος)
  • Επαμεινώνδας Κώνστας [nondkon] Kαθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα "Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή"
  • Μαρία-Ελένη Περίδη [μη εγγεγραμμένο μέλος] Υπολογιστική στατιστική (Αθήνα)
  • Αθηνά Μπάκου [μη εγγεγραμμένο μέλος] Κοινωνική λειτουργός (Αθήνα)

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.