Διατροφικές Συμβουλές

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα
Καλησπέρα! Θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε για την δίαιτα Γλουτένης- Καζεϊνης και για την θεραπεία μέσω βλαστοκυττάρων αναφορικά με παιδιά στο φάσμα της αυτιστικής διαταραχής; Σε ποιους μπορώ να απευθυνθώ;

Σχόλια

Προς Λίνα

Εικόνα Natassa
Γειά σου Λίνα, κι εγώ το ψάχνω κι αναρωτιέμαι εάν υπάρχει στην Ελλάδα κάποιος γιατρός/ειδικός ο οποίος να μπορεί να καθοδηγήσει σχετικά (εξετάσεις, πρόγραμμα δίαιτας, συμπληρώματα, κλπ.)όπως γίνεται στο εξωτερικό..ξέρω απο φίλη μου που την έκανε στο γιό της (μένει στο εξωτερικό..) ότι δεν μπόρεσε να καταλάβει εάν είχε κάποια αξιοσημείωτη επίδραση στο παιδί (καθώς έκανε και πολλές άλλες παρεμβάσεις ταυτόχρονα..) αλλά σε άλλες περιπτώσεις γονείς αναφέρουν ότι βλέπουν μεγάλες διαφορές..εγώ δεν έχω αποφασίσει να βάλω τη μικρή μου σ αυτή τη διαδικασία ακόμα-ούτως ή αλλως είναι δύσκολη με το φαγητό- και μου φαίνεται βουνό το να τη βάλω σε επιπλέον περιορισμούς... Για τα βλαστοκύτταρα: μπορείς να ενημερωθείς κατευθείαν απο το γιατρό επικεφαλή της σχετικής ομάδας στο Μετροπόλιταν, γράψε μου στο: natassa_b@hotmail.com και θα σου πώ λεπτομέρειες. Ευχομαι καλή δύναμη!
like5

Για τη δίετα

Εικόνα potemkina
Γειά σας! Εμένα με βοήθησε πολύ αυτή η δίετα. Και δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Όποιος θέλει, γράψτε μου για να σας δώσω το τηλέφωνό μου και να σας εξηγήσω. Ειδικό όμως για αυτό το θέμα, δεν βρήκα στην Ελλάδα.... Ε-mail: lenochka_bella@mail.ru
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.