Ανευθυνότητα υπευθύνων!

Εικόνα Diminna
Kαλησπερα! Θα ηθελα να σας αναφερω το ποσο πολυ ταλαιπωρηθηκα απο την επιπολαιοτητα μιας συμβουλου προσχολικης αγωγης και ενος παιδοψυχιατρου. Εχω ενα αγορακι που φετος παει προνηπιο. Δυστυχως η πρωτη μερα στο σχολειο ηταν δυσκολη καθως το παιδι δεν ειχε φυγει ποτε απο το σπιτι. Οι νηπιαγωγοι ξεχνωντας την εννοιας της προσαρμογης με πηραν τηλεφωνο μετα απο μιση ωρα λεγοντας μου οτι το παιδι ειναι ανωριμο και επρεπε να παω στη συμβουλο.

Τι εχει το παιδι μου? (4,5 ετών)

Εικόνα Diminna
Καλησπερα. Εχω ενα αγορακι 4 1/2 χρονων. Πανεξυπνο, γλυκυτατο, ζωηρατατο. Δεν με προβληματισε ποτε. Το μονο προβλημα που εχει ειναι στο λογο. Εχει πλουσιο λεξιλογιο,ομως του λειπουν ορισμενα γραμματα και μπερδευει τις αντωνυμιες. Η βλεμμετικη του επαφη δεν ειναι πολυ σταθερη, οπως και οι δικη μου επισης. Το εχω ξεσκονισει το παιδι. Όλοι μου λενε οτι δεν εχει τιποτα, μονο μια καθυστερηση στο λογο. Τωρα ξεκιναμε λογοθεραπεια. Θα ξεπεραστει το προβλημα? Εχετε αντιστοιχες εμπειριες?

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.