Εδώ είμαστε

Εικόνα Soula
Καλησπερα φιλοι μου, γονεις, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ μπορει ο χρονος μου να ειναι περιορισμενος αλλα ηθελα να μοιραστω την χαρα και την λυπη μου μαζι σας!! Το εφηβακι μου (16 ετων πια) μπορει να ειναι ακομα μονος του διοτι λιγοι ειναι οι εφηβοι που θελουν ενα ΠΑΙΔΙ στην παρεα τους, αλλα καταφεραμε να παρουμε το 1ο πτυχιο στα αγγλικα και μεσο ορο τετραμηνου στο λυκειο 17. Μπορει να χανω τον μεσημεριανο μου υπνο, τα νευρα μου να γινονται τσανταλια αλλα... το δεντρο εβγαλε καρπους!! Καλη συνεχεια σε ολους, μην το βαζετε κατω, αποδεχτειτε τα παιδια σας ετσι οπως ειναι, πνιχτε τον πονο σας και θα δειτε η πληγη σιγα σιγα θα μικραινει!!!!!

Σχόλια

Χαίρομαι πολύ Σούλα!

Εικόνα Ελένη
Χαίρομαι πολύ με τα νέα σου Σούλα! Δίνουν δύναμη σε όλους! ΕΛένη
like1

Σε ευχαριστώ

Εικόνα Alex Pazi
Σούλα σε ευχαριστώ! Μου δίνεις δύναμη! Με γεμίζεις όχι απλά ελπίδα, αλλά σιγουριά πως όταν σκάβεις το χώμα δεν μπορεί παρά να πιάσουν οι σπόροι! Σε ευχαριστώ πολύ!
like0

Και μην φαντάζεστε ότι τα κάνω όλα σωστά!

Εικόνα Soula
εγω σας ευχαριστω ...και μην φανταζεστε οτι ολα τα κανω σωστα !!!!και λαθη κανω και εκνευριζομαι και κλαιω ακομα απο λυπη που ειναι μονος του στο σχολειο και κανεις δεν του προτεινει να πανε μια βολτα, αλλες φορες κλαιω απο χαρα ,αλλα καθε φορα καταληγω οτι ειμαι περηφανη για τον Γιαννη μου και ας δυσκολεψε η ζωη μου , ουτωε η αλλως τωρα πια εχω μαθει να ειμαι μια περηφανη μαμα ενος εφηβου με συνδρομο ασπεργκερ που ο δρομος ειναι τραχυς αλλα με βοηθειες!!! καλο βραδυ
like0

Ευχαριστούμε Σούλα που μας μιλάς

Εικόνα georafa
Σουλα που μας μιλας,μας λες τι μας περιμενει..Ειναι δυσκολος ο δρομος για μας που ειμαστε ακομη στην αρχη.. Με πληγωνει αφανταστα αυτη η εφηβικη μοναξια του Γιαννη..το θεωρω τοσο αδικο να γινεται αυτο,τοσο σκληρο.. Δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω οταν φτασουμε μεχρι εκει..ελπιζω να μπορεσω να αλλαξω για το καλο ολων.. Προς το παρον παραειμαι ευαισθητη.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ για ολα αυτα που κατακτατε τοσο τελεια!
like0

Σούλα μην το βάζεις κάτω η δυναμικότητα

Εικόνα Ρήνα
Σουλα μην το βαζεις κατω η δυναμικοτητα σου πολλες φορες με εχει δυναμωσει... Ο Γιαννης σου θα παει καλα, φαινεται απ αυτα που εγραψες. Θεματα στη ζωη εχουμε ολοι και με χαρακτηρες γυρω μας και με προδοσιες απο φιλους. Ασε για τον καθενα μας εχει κι ενα σχεδιο ο Θεος. Α και για να θυμηθω και το "λαϊκον ασμα" : ειναι κατι χαρακτηρες, τελειωμενοι αναπτηρες... Ετσι κι εμεις, μακρυα απο τους ...τελειωμενους.
like0

Δεν πρόκειται να σου πω ψέμματα, ο δρόμος δεν είναι εύκολος!

Εικόνα Soula
Καλημερα δεν προκειται να σου πω ψεμματα, ο δρομος δεν ειναι ευκολος!! Ειναι πιο ευκολος ομως απο καποιους αλλους.σιγουρα δεν ειναι ευχαριστο να βλεπεις το παιδι μονο του αλλα χαιρεσαι που το βλεπεις καλα και προχωρα μπροστα!! Το αγκαθι στην καρδια δεν φευγει, αλλα ξεχνιεται καποιες φορες!! Ξεκινηστε περιγυρο με φιλους τωρα που τα παιδια σας ειναι μικρα!! Καλη συνεχεια σε ολους.
like0

Ευχαριστώ για το λαϊκό άσμα :)

Εικόνα Soula
Ευχαριστω για το λαικο ασμα :) Συνεχιζω με το catch the rainbow γιατι μετα την βροχη παντα ενα ουρανιο τοξο βγαινει στον ουρανο!!!
like1

Η μοναξιά του Γιάννη...

Εικόνα Ελένη
Και ο δικός μου Γιάννης είναι μόνος του, αλλά το καλό μ' αυτόν είναι ότι δεν το πολυ-καταλαβαίνει. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνει ότι τον απορρίπτουν. Έχει έναν κολλητό φίλο, που πρέπει ή να είναι πολύ ιδιαίτερο παιδί για να βλέπει στο Γιάννη αυτά που τον κάνουν καλό φίλο και τα παιδιά της ηλικίας τους είναι πολύ ανώριμα να καταλάβουν ακόμα, ή... δεν ξέρω. Ευτυχώς έχει και τον αδερφό του. Όμως κι εκείνου του σπάει τα νεύρα μερικές φορές... Πόσο τη σκέφτομαι από τώρα την περίοδο της εφηβείας! Αυτό που με παρηγορεί είναι το μετά από την εφηβεία. Τα παιδιά μας είναι φιλότιμα, έξυπνα, πιστοί φίλοι και σύντροφοι. Όταν οι συνομήλικοί τους φτάσουν σε μια ηλικία που θα τα εκτιμούν αυτά, τότε τα παδιά μας θα αποκτήσουν και φίλους και συντρόφους. Έχω δει ενήλικες που αν και δεν έχουν τη διάγνωση έχουν πολλά στοιχεία του συνδρόμου. Είναι πολύ αγαπητοί σε όλους και έχουν τις οικογένειές τους, τις καριέρες τους, κλπ. Απλά τους ήταν πολύ δύσκολος ο δρόμος μέχρι την ενηλικίωση. (Και όπως είπε και η Σούλα όχι τόσο δύσκολος όσο σε άλλες περιπτώσεις.) Κουράγιο, η πρόγνωση είναι καλή! Ελένη
like0

Ελένη, αυτά που περιγράφεις μου τα είπε μια λογοθεραπεύτρια

Εικόνα Ρήνα
Αυτα που περιγραφεις στην τελευταια παραγραφο μου τα ειπε πριν 2 χρονια μια λογοθεραπευτρια που δεν την ξαναειδα. Ειχε η ιδια συγγενη της που μολις ειχε παντρευτει και μου την περιεγραψε ως εξης: ενα εξαιρετικο κοριτσι, ηθικο, συμπονετικο, καλογνωμο, μορφωμενο, με επιπεδο και πολυ δουλεμενο απο την οικογενεια. Ηλικιας 27 ετων περιπου. Κι αυτα εγιναν πριν 25 χρονια που δεν ηταν τα πραγματα οπως σημερα...
like1

..

Εικόνα georafa
Εχεις δικιο..και για το αγκαθι στην καρδια.. Σε ευχαριστω!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.