Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα
Εδώ και κάποιες εβδομάδες δημοσίευσα την αγγελία μας για την αναζητηση και ευρεση - τελικά - ειδικής παιδαγωγού για τον Γιωργούλη μας. Με μεγάλη εκπληξη και ενώ με είχε εγκαταλείψει κάθε ελπίδα κάποιοι άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας - πιο πολύ -για την υποστηρικτική και ουσιαστική βοήθεια που χρειάζεται το παιδί μας προκειμένου να παρακολουθήσει το νήπιο στις Σπέτσες. Και ενώ το τέρας της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει κόβοντας μας όχι μόνο τις δυνάμεις αλλά και τις ελπίδες μας έρχεται εκείνη η μαγική στιγμή που ένας ιστότοπος, όπως το NOESI.gr σου δίνει αυτό που έχεις χάσει ή τέλος πάντων κινδυνεύεις να χάσεις, τη δύναμη να προσπαθείς και να ελπίζεις. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκρίθηκατε... σε όλους εσάς που γράφοντας τις δικές σας εμπειρίες, τις σκέψεις σας, τις απορίες σας μας κάνετε να νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι και αυτό από μόνο του φτάνει για να συνεχίσεις. Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.