Έννοα μέλη: Οι εθελοντές του NOESI.gr!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
To NOESI.gr δε διαθέτει έμμισθο προσωπικό. Το σύστημα λειτουργεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάση της τεχνογνωσίας και των πόρων (ανθρωπίνων και μη), που έχει στη διάθεσή του ο εκδότης του. To NOESI.gr βασίζεται στα εγγεγραμμένα μέλη του. Παρακάτω παρατίθενται τα ονόματα των ανθρώπων, που έχουν συμβάλλει λίγο περισσότερο από τους ...έννοους αναγνώστες μας, που καθημερινά συμμετέχουν στη διαμόρφωση των σελίδων του NOESI.gr.
    Διεύθυνση:
  • 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος [ Agkou ] Κοινωνικός λειτουργός (Αθήνα) Εκδότης NOESI.gr
  • Αναστάσιος Κουτουμάνος [ Drak ] Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών (Αθήνα) Τεχνική υποστήριξη συστήματος NOESI.gr
  • Γιάννης Μπίστας [ Bist.11 ] Εκπαιδευτικός (Αθήνα) Συντονιστής εκδηλώσεων NOESI.gr αλά "Νοοτοπία"
    Μεταφραστές κειμένων: Δείτε σε αυτή τη σελίδα όλους όσοι έχουν προσφέρει τον χρόνο τους για να μεταφράσουν κείμενα για το NOESI.gr.
    Στο παρελθόν, συνέβαλαν επίσης...:
  • Έλενα Μαρκουλλή [ Elle ] Μεταφράστρια - Εκπαιδευτικός (Στρόβολος, Κύπρος) Υπεύθυνη επιμέλειας μεταφράσεων κειμένων
  • Σοφία Λιάκου [ Σοφία ] Εκπαιδευτικός (Αθήνα) Διαχειρίστρια συστήματoς
  • Ιππολύτη Κακάβα [ Wildflower ] Φοιτήτρια Φιλολογίας (Ιωάννινα) Επιμέλεια κειμένων
  • Ευμορφία Μπακάλη [ Fouli Bakali ] Ψυχολόγος στις μαθησιακές δυσκολίες (Πέλλα) Εκδότρια ιστοτόπου: www.focusonChild.gr
Παλαιότερα, τo NOESI.gr βασίζονταν σημαντικά στους άμισθους εθελοντές, που μας συνάντησαν μέσω διαδικτύου (!) και προσέφεραν τον πολύτιμο χρόνο τους και το μεράκι τους για αναπτύξουμε μία χρήσιμη βάση δεδομένων στις ελληνόφωνες σελίδες του διαδικτύου. Σήμερα, μη ξεχνάτε! Συμβάλλετε στο έργο του NOESI.gr με κάθε δημοσίευσή σας, στα βιολόγια, στο φόρουμ, στα σχόλια των δημοσιεύσεων. Εκ μέρους όλων μας, ευχαριστώ όλους αλλά κυρίως τους γονείς που δίνουν μορφή τα "βιολόγια" του NOESI.gr, που χρησιμοποιούν το NOESI.gr για να επικοινωνήσουν την εμπειρία ή την άποψή τους προς τους αναγνώστες μας. Με εκτίμηση, 'Αγγελος Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.