Ευχαριστώ που υπάρχετε

Εικόνα Soula
Ενιωθα την αναγκη να κατηγορησω την δασκαλα "μητερα" του παιδιου μου για την αποτροπαια και αδικη συμπεριφορα της. Νιωθω την αναγκη ομως να ευχαριστησω την βασικη δασκαλα του στο σχολειο που με στοργη και πραγματικο ενδιαφερον ανοιξε την αγκαλια της, το μυαλο της και προσεγγιζει τον γιο μου σαν πραγματικη δασκαλα μητερα. - Να ευχαριστησω τον εκπληκτικο "θυσαυρο" δασκαλο της ενταξης που ειναι οχι μονο η παραλληλη στηριξη του γιου μου αλλα και δικη μου. - Τον παιδοψυχιατρο του παιδιου που ολα αυτα τα χρονια ειναι ο συμβουλος μου, το δεκανικι μου στις δυσκολες στιγμες. - Την εργοθεραπευτρια του που με αγαπη, γνωση και ευαισθησια χειριζεται ολα τα θεματα. - Τον ψυχιατρο μου που με εχει αλλαξει και καθε μερα που περναει με βοηθαει να γινω καλυτερη μανουλα, συζυγος, να γινω πραγματικα σωστος ανθρωπος. - Τον Θεο που καθε μερα που ξυπνω μου δινει την δυναμη για να συνεχισω αυτο το μεγαλο ταξιδι που το λενε ζωη. - Το "Νόηση" που μου εδωσε το βημα να πω ολα αυτα που τοσα χρονια ειχα κλεισμενα μεσα στη ψυχη μου. - Ολους εσας που μοιραζομαστε τον ιδιο πονο, αλλες φορες μεγαλυτερο και αλλες φορες το ιδιο. Σας ευχαριστω που βρεθηκατε στον δρομο μου, σας ευχαριστω ολους για τις γνωσεις που μοιραστηκατε μαζι μου, σας ευχαριστω για την αγαπη που κρυβετε μεσα σας, σας ευχαριστω για ολα. Καλες γιορτες σε ολους

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.