Φίλοι μου γειά σας!

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους

Ο μικρός Ανδρέας από την Κύπρο στην πισίνα!Φίλοι μου γεια σας! Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά τα πράγματα στη ζωή μας δεν ήταν καθόλου εύκολα και καθόλου, μα καθόλου ευχάριστα τον τελευταίο χρόνο. Επιτέλους τώρα έχουμε αφήσει όλα τα κακά πίσω μας και προσπαθούμε να βλέπουμε μόνο τα καλά που μας έχει διδάξει ο Θεούλης. Οι πιο στενοί μου φίλοι ξέρουν όλα όσα μας έχουν συμβεί και θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το καιρό γιατί πραγματικά τους είχα ανάγκη.

Τώρα με μεγάλη χαρά σας λεω ότι η μανούλα μου έχει τελειώσει τις θεραπείες της και είναι πάλι κοντά μας και ο Άρης μου είναι καλά και έχει γυρίσει πίσω στη δουλειά κανονικά. Ο μικρουλάκος μου κάθε μέρα σχεδόν μας κάνει και κάτι καινούργιο και το πιο ωραίο που με κάνει περήφανη είναι που κολυμπά το δελφινάκι μου μόνο με τα μπρατσάκια του. Έχω βάλει στην αυλή μια πισίνα 3,5 μ και την βγάζουμε εκεί όλη μέρα, αν δεν πάμε θάλασσα φυσικά. Αποφάσισα ότι όλο τον Αύγουστο θα σταματήσουμε όλες τις θεραπείες και θα κάνουμε διακοπές, που τόσο τις έχουμε ανάγκη όλοι μας. Φυσικά δεν θα πάμε πουθενά γιατί ο μπαμπάς μας δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα αλλά δεν πειράζει θα πάμε στο χωριό και από εκεί θάλασσα, φαϊ και ύπνο.

Προσκαλούμε και όλους τους φίλους μας από το "Νόηση" να περάσουν μαζί μας όσες μέρες θέλουν, μην φοβάστε στον υπόλοιπο κόσμο φέρνουμε καλή τύχη μόνο πάνω μας έρχονται τα άλλα... πλάκα κάνω. Ευχαριστώ το Θεό κάθε μέρα για όλα όσα έχω και εύχομαι να είμαστε πάντα καλά όλοι μας και να έχουμε κουράγιο να συνεχίζουμε. Να θυμάστε ότι Μας Στέλλει μόνο όσα αντέχουμε. Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και η πρόσκληση είναι ανοικτή... (φυσικά και για σένα Άγγελε). Με αγάπη Όλγα

Σχόλια

Όλα καλά θα πάνε!!!

Εικόνα Angela Papastavrou
Όλγα μου ελπίζω να περνάτε πολύ πολύ καλά. Τελικά αυτό που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή είναι "θάλασσα, φαί και ύπνο" , ακριβώς όπως τα λες. Αναμελιά και όλα θα γίνουν. Ακόμη και αυτή η αναμελιά θεραπεία είναι , δική μας για να ξεκουραστούμε και να μας φύγει το άγχος αλλά και για τα παιδιά μας να νοιώσουν ελεύθερα και ξέχνιαστα. Ο Νεκτάριος πάλι δεν ξεκολλάει από την θάλασσα κάνει κάθε μέρα και κάτι καινούργιο και μας τρελλαίνει, τα βράδια πάμε στα κοντινά μας λουνα πάρκ και ανεβαίνει πλέον παντού δίχως να φοβάται και γενικά συμπεριφέρεται όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του , δίχως τον λόγο ακόμη, αλλά είναι μόνο ένα πράγμα μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα που έχει σημειώσει πρόοδο που δεν μας πειράζει πια τόσο. Άλλωστε επικοινωνούμε με νοήματα και pecs οπότε το ίδιο είναι. Καλό καλοκαίρι σε όλους, καλή αναμελιά και πιστέψτε το "όλα καλά θα πάνε"!!! Αγγελική
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.