Γεμάτη λίλιο (ήλιο) και ατέρια (αστέρια)

Εικόνα Λένα Γκαντιά
Να 'ναι η χρονιά που έρχεται και η ζωή σας, γεμάτη... να ξεχυλίζει! Από αγάπη, υγεία, χαμόγελα... Να 'στε όλοι καλά συνταξιδιώτες μου, και δύναμη και ψυχή δεν εύχομαι...γιατί απ'αυτά ουουυ έχουμε,ε ; Στο ταξίδι μας!!! Με όλη μου την αγάπη και εκτίμηση, για έναν-έναν ξεχωριστά και γλυκά φιλιά στα παιδάκια, για ένα-ένα, με πολύ-πολύ σφιχτή αγκαλιά. Λένα

Σχόλια

Μια θάλασσα η αγκαλιά μου

Εικόνα moysys
Μια θάλασσα η αγκαλιά μου Μα εσύ φοβάσαι μην... βραχείς Σκούνες σου φτιάχνω στα όνειρά μου Με την ελπίδα να ..φανείς . Μαζί θα σκίζουμε το ..κύμα . Όσο πελώριο και αν φανεί . Η αγάπη μας θα είναι …πρίμα . Κατάστρωμα και κουπαστή . Στην πλώρη δόμου τα φιλιά σου . Στην πρύμνη εγώ της αγκαλιές . Και άσσε τον ήλιο η το φεγγάρι . να κλέβουνε και δυό.. ματιές . Ο ήλιος δεν θα… μαρτυρήσει. το φεγγαράκι θα… χαρεί . Και στου πελάου την γαλήνη Η αγάπη μας θα.. αναστηθεί . ΜΩΥΣΗΣ
like0

Ο ΛΙΛΙΟΣ και τα ατερια...

Εικόνα Ιωάννα
Να φωτίζουν το δρόμο σας Λένα μου...να μας δείχνει και εμάς το δρόμο γιατί όσο να ναι ... Το χρειαζόμαστε όταν χάνουμε καμία φορα απο την κούραση το δρόμο μας...ανθρώπινα πράγματα ειναι αυτα....στο ταξίδι μας Λένα μου χρειαζόμαστε...έχουμε ανάγκη απο συνταξιδιωτες...μαζι το ταξίδι ειναι πιο ευχάριστο...ασε που περνουμε κουράγιο ο ένας απο τον άλλο και το δρόμο μας τραβάμε... Εύχομαι αγάπη ...πολυ πολυ πολυ αγάπη και όλα θα πανε καλύτερα!!! Πολλα πολλα φιλια!!
like3

Τι ωραιες ευχες Λενα μου

Εικόνα Ρήνα
Τι ωραιες ευχες Λενα μου, να μου φιλησεις το λιλιο σου..και η καινουργια χρονια να εκπληρωσει ολες τις προσδοκιες σου.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.