Tι γίνεται καμμιά φορά!

Εικόνα Athena
Κι έτσι για να με διαψεύσει το ατιμούλικο, λίγες ώρες μετά από την προηγούμενη καταχώρησή μου, στην ερώτηση της γιαγιάς του "τι έφαγες σήμερα", απάντησε εντελώς φυσικά "γιαουρτάκι", που ήταν και αλήθεια! Μας έχουν πει ότι θα κάνει μικρά πράγματα που εμάς θα μας φαίνονται μεγάλα. Ε, λοιπόν, εμένα αυτή η απάντησή του μου φαίνεται όντως πολύ μεγάλη υπόθεση και δεν με νοιάζει καθόλου το πως φαίνεται στους "απ'έξω".

Σχόλια

Γιατί σε όλους μεγάλα δεν είναι;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Μεγάλα σας φαίνονται γιατί μεγάλα είναι! Πείτε μου σε ποιον γονιό όσα κάνει το παιδί του δεν φαίνονται μεγάλα, σε αυτές τις μικρές ηλικίες, όταν είναι η πρώτη φορά... Το εάν ο μικρούλης σας θα κάνει μικρά ή μεγάλα πράγματα είναι ίσως δύσκολο να το προβλέψετε. Το πώς θα σας φαίνονται εσάς είναι βέβαιο: όσο είστε κοντά του και προσπαθείτε μαζί του, θα σας φαίνονται τεράστια! Είναι πολύ όμορφο το "βιολόγιό" σας. :) Καλώς ορίσατε στις σελίδες μας. Με εκτίμηση, 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.