Καλή αρχή να ευχηθώ για τις Live συναντήσεις

Εικόνα Γιάννα

Καλή αρχή να ευχηθώ καλή αρχή για τις Live συναντήσεις του noesi. Λένα χάρηκα που τα είπαμε, όπως χαίρομαι και παίρνω κουράγιο απο κάθε μαμά που μιλάω Θέλω να ρωτήσω ένα μέλος τη Ρούλα αν μπορώ να της γράψω στο προσωπικό mail της, καθώς επίσης αν μπορώ να επικοινωνήσω με τη ΜαριέτταΚαι κάτι ακόμα, θέλω μέσα απο το noesi να ευχηθώ για αύριο χρόνια πολλά στη μαμά Καίτη, να την ευχαριστήσω γιατί μου έχει σταθεί πολυ στα δύσκολα, να είναι πάντα καλά και να χαίρεται τους γιούς της και τον άντρα της.

Καλή βδομάδα σε όλους
Ιωάννα

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.