Καλημέρα

Ο σκοπός μου εδώ είναι να προσπαθήσω να δίνω κουράγιο σε ανθρώπους σαν κι εμένα όμως δεν βλέπω να μπορώ τελικά να κάνω τίποτα μπορώ να βοηθήσω με κάποιον άλλο ίσως τρόπο;

Σχόλια

Καλημέρα και σε σένα αγαπητή συνάδελφος

Εικόνα χρηστος ρ.
Γαιτί τόση μαυρίλα τόσο νωρίς; Ο ήλιος λάμπει και η μέρα είναι ακόμα νεαρή. Εχουμε ακόμα καιρό για μαύρες σκέψεις. Πιστεύω και μόνο η παρουσία σου εδώ και η ευαισθησία σου αρκούν.
like1

Likavgh

Εικόνα Enlogo
Αγαπητή μου Likavgh, είσαι πολύτιμη στην παρέα μας. Εγώ πάντα σε διαβάζω. Αυτές τις 1-2 γραμμές ...πάντα λίγες λέξεις, με ουσία κι ευαισθησία. Δείνεις ένα άλλο "μέτρο". Πολλές φορές διαβάζοντάς σε, μονολογώ "...έτσι είναι ...τί ωραία που τα λές...", αλλά δε γράφω. Ισως απασχολημένοι με τη φλυαρία μας, σε θεωρούμε δεδομένη ...η likavgh είναι πάντα εκεί. Σκέφτηκα πολλές φορές εκείνο το βιβλίο που έλεγες ...Μήπως αποθαρρύνθηκες; Είναι πολύ σπουδαία ιδέα. Θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει. Αν θες επικοινώνησε μαζί μου με Ε-mail, ή κι από 'δω. Οπως προτιμάς.
like1

Καλημέρα

Εικόνα Σοφία
'Οχι δεν πήρα απάντηση απο τον Συγγραφέα αιτήματα ίσως τέτοια να υπάρχουν πολλά απλώς εγώ πίστεψα ότι μπορούμε ίσως να επηρεάσω κάποιον για να γίνει κάτι και για μάς θα σας στείλω μαιλ για την δημιουργία φιλίας
like1

Ευχαριστώ

Εικόνα Σοφία
Δεν είμαι επιστημονας, ούτε καμιά ειδικότητα έχω, ήθελα μόνο να βοηθάω ώστε να νιώθουν οι άλλοι καλύτερα.
like1

Και το κάνεις!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
:) Υ.Γ. Με το Ε-mail σου σήμερα το πρωί, ειδικά! :)
like2

Γεια σου likavgh

Εικόνα annag
Ότι γράφεις είναι τόσο σωστό και τόσο διαυγές, που καμιά φορά αναρωτιέμαι χρειάζονται τελικά τόσα λόγια από εμάς τους υπόλοιπους για να πούμε κάτι απλό ή έχουμε συνηθίσει να προσπαθούμε να επιβληθούμε με αυτά που γράφουμε στους υπολοίπους γιατί έτσι ικανοποιείται ο εγωισμός μας. φιλικά
like1

Μoysys: Όταν αγαπάς και ελπίζεις

Εικόνα moysys
Aπάντηση στο χρηστος ρ. Δημοσιεύτηκε: χρηστος ρ. | Παρ, 27/06/2008 - 09:23. Γαιτί τόση μαυρίλα τόσο νωρίς; Ο ήλιος λάμπει.
Όταν αγαπάς και ελπίζεις
Ελπίζω από εδώ ..και πέρα Ακούραστα !! … και. όλη μέρα, το φως του ήλιου να αντικρίζω και από αγάπη να δακρύζω . Και όταν θα έρθει το ..βραδάκι . Και ο ήλιος… πιάσει λιμανάκι. Για εμάς θα βγει το φεγγαράκι. Εμάς θα πιάσει από το χεράκι . θα πάμε εκεί ψηλά στην ..πούλια. Όπου … δεν έχει ..νυχτοπούλια . Για εμάς θα παίζουνε τραγούδια, ο αυγερινός.. μαζί.. και η πούλια. Χορό θα στήσουμε… στα αστέρια Βεγγαλικά ….τα πεφταστέρια Εγώ Θα κάνω.. ευχές για εσένα. Και αύριο πάλι …εσύ για εμένα Ετούτη η αγάπη να μην σβήσει Και όλο το σύμπαν να φωτίσει . Κοίτα την γη μας …εκεί κάτω . Μόνο λαμπιόνια… ην γεμάτο . ΜΩΥΣΗΣ ΥΓ Από ορθογραφία.. δεν ξέρω !! Eγώ ξέρω άλλα πράγματα!!!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.