Καλημέρα από το νησί μας!

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα
Σήμερα και χάρη στις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες ανθρώπων όπως του Άγγελου μπορούμε όλοι μας να νιώθουμε ότι υπάρχει ένα δίκτυο επικοινωνίας, ένα δίκτυο ζωής, τελικά, που δεν μας αφήνει να διαλυθούμε κάτω από τις δυσλειτουργίες και τις ανεπάρκειες ενός κράτους που μόνο για τους πολίτες του δεν ενδιαφέρεται... ένα δίκτυο που μας βοηθάει να παίρνουμε και να μοιραζόμαστε εμπειρίες και συναισθήματα. Έτσι και εγώ, έχοντας πραγματικά απελπιστεί που δεν μπορούσα να βρω ειδική παιδαγωγό για την παράλληλη στηριξη του Γιωργούλη μου στις Σπέτσες, απευθύνθηκα στο NOESI.gr και... υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιους ειδικούς. Μακάρι όλα να πάνε καλά και τελικά η όλη προσπάθεια να παλέψουμε τον Αυτισμό του παιδιού μας στο νησί να ευοδοθεί. Την καλή μέρα μου σε όλους σας, χαμόγελο, αισιοδοξία, δύναμη...μια καινούρια μέρα ξεκινά!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.