Κατάργηση των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ πανελλαδικά με σχέδιο νόμου

Εικόνα Iren66
Ουσιαστικά εξαιρούνται πλέον τα ΑμΕΑ & ΑμΕΕΑ από τις πολύτιμες υπηρεσίες (λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, φυσιοθεραπείες, κ.α.) των ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, τα οποία περνούν στη δικαιοδοσία των νοσοκομείων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας ενημερώσουμε τους συλλόγους και τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα μας & ας συντονιστούμε ώστε αυτό το σχέδιο νόμου να ανατραπεί, πριν γονατίσει τελείως τις οικογένειες ΑμΕΑ & ΑμΕΕΑ. http://ow.ly/6rj5L

Σχόλια

Ελλάς το μεγαλείο σου!

Εικόνα D.Mariliza
Λυπηρό να μιλάμε για κράτος πρόνοιας και να "χτυπάμε" ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.
like0

Κι εμείς, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ τι κάνουμε;

Εικόνα irene 32
Γνωρίζει κανείς ποια είναι η αντίδραση των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ; Τι κάνουμε απο δω κι εμπρός;
like1

Γιαυτό το ανάρτησα εδώ, μπας

Εικόνα Iren66
Γιαυτό το ανάρτησα εδώ, μπας και το δουν γονείς και σύλλογοι και αντιδράσουμε. Εκτός από επιστολές διαμαρτυρίας στο υπ.υγείας και επαφές με όσους βουλευτές γνωρίζουμε και είναι θετικοί να κάνουν κάποια σχετική ερώτηση στη Βουλή και να το καταψηφίσουν, αυτό που μπορεί να κάνει ο καθένας μας είναι να σχολιάσει τουλάχιστον στην δημόσια διαβούλευση όπου έχει μπεί το νομοσχέδιο αυτό: http://www.opengov.gr/yyka/?p=640 Ιδιαίτερα τα άρθρα 10, 11 και 12 που αφορούν τα κεκυκαμέα όλης της χώρας. Παρακαλώ διαδώστε το όπως μπορείτε, γιατί οι μέρες που επιτρέπεται ο σχολιασμός πριν απ την ψήφιση, τελειώνουν (6 και σήμερα μείνανε) Να στε καλά.
like1

Εδώ η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο νόμου (KEKYKAMEA)

Εικόνα Iren66
http://www.opengov.gr/yyka/?p=640 Παρακαλώ πολύ οι σχετικοί (γονείς ΑμεΑ, ειδικοί δάσκαλοι, θεραπευτές, κ.α.) ας σχολιάσουν, γιατί οι μέρες τελειώνουν...
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.