ΚΕ.Π.Α. και δικαιολογητικά

Εικόνα valia
Καλησπέρα, θέλουμε να κάνουμε αίτηση στα ΚΕΠΑ της περιοχής μας για τον γιο μας (5 ετών) με διάγνωση αυτισμού. Τα χαρτιά που έχουμε στην κατοχή μας είναι η βεβαίωση από το κέντρο ψυχικής υγείας της περιοχής μας και η γνωμάτευση της αναπτυξιολογου μας (ιδιωτη) απο τοτε που τον ειχε δει οταν ηταν 2,5 ετων. Δεν έχουμε καμιά άλλη γνωμάτευση ή εξέταση ιατρική. Υπάρχουν / χρειάζονται εξετάσεις περαιτέρω που μπορεί να κάνει κάποιος για να αποδείξει στα ΚΕΠΑ την αναπηρία;;; Αν ναι ποιες είναι αυτές;;; Θα ήταν πολύτιμη η βοήθεια σας αν γνωρίζατε να μας πληροφορήσετε... Ευχαριστούμε....!!

Σχόλια

Σχετικά με τα ΚΕΠΑ

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Δείτε τη σελίδα του NOESI.gr http://www.noesi.gr/kepa (κλικ) Θα βρείτε πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και μερικές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.