Λυπούμαστε πολύ...

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Ένα μέλος του NOESI.gr "έφυγε" από τη ζωή. Μία νέα μαμά, χαμογελαστή, που γνωρίσαμε σε ένα από τα πάρτι του NOESI.gr. Όσοι έχετε Facebook μπορείτε να δείτε το προφίλ Dimitra Antonaka. Καλό ταξίδι Δήμητρα. Σήμερα είμαστε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Η κηδεία τελέστηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου στο Νεκροταφείο Σχιστού.

Σχόλια

Καλό ταξίδι Δήμητρα

Εικόνα didyma1103

Πως έφυγε αυτή η πανέμορφη και νέα κοπέλα?????? Δεν έχω λόγια!!! Λυπάμαι πολύ..... Καλό ταξίδι Δήμητρα..... 

like0

Λυπάμαι πολύ...

Εικόνα Ελένη

Καλό ταξίδι Δήμητρα... Δύναμη και κουράγιο στους δικούς της...

like0

Δεν έχω λόγια

Εικόνα Αλεξάνδρα

Συλλυπητηρια στους δικους της.

like0

....

Εικόνα georafa

Tι να πεις οταν ακους ενα τετοιο νεο? 

Ευχομαι ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της,να δωσει δυναμη κ κουραγιο στους δικους της να μεγαλωσουν τα παιδακια που αφησε πισω της..

πολυ στεναχωρεθηκα..

like0

Δήμητρα....

Εικόνα Μαριαλεξ

Δεν έτυχε να σε γνωρίσω κι όμως είναι σαν να σε ξέρω. Κάθε μια μανούλα ξεχωριστά ζει ακριβώς με αυτήν την αγωνία. Μη τύχει κάτι σε εμάς και αφήσουμε μόνα τα αγγελούδια μας. Μαθαίνοντας για σένα σοκαρίστηκα τόσο πολύ. Δεν μπορεί να φεύγει έτσι ένας νέος άνθρωπος. Εύχομαι στους δικούς σου κουράγιο και στα παιδιά σου να διαβούν αυτό το δύσκολο μονοπάτι όσο γίνεται πιο ομαλά. Εγώ γράφω σε εσένα ...απευθύνομαι σε εσένα. Στη μάνα που πάλεψε τόσο... στη μάνα που αγάπησε τόσο τα παιδιά της... που δεν το έβαλε κάτω ποτέ παρολες τις δυσκολίες. Στη μάνα που δεν πρόλαβε... Καλό ταξίδι Δήμητρα... Ίσως του έλειπε ένας άγγελος... ποιος ξέρει.

like0

Συλλυπητήρια....

Εικόνα Δασκάλα

Συγκλονίστηκα στο άκουσμα του θανάτου της Δήμητρας! Δεν την ήξερα αλλά κι από την άλλη ήταν ένας ''δικός'' μας άνθρωπος με τις αγωνίες και τα άγχη που όλοι μοιραζόμαστε. Σκέφτομαι τα παιδάκια της και ειλικρινά το μυαλό μου σταματάει. Δεν ξέρω τι να γράψω, όλα θα ακουστούν φράσεις κλισέ. Ο θεός να δίνει δύναμη στην οικογένειά της....

like0

Kαλο Παράδεισο Δήμητρα

Εικόνα Ρήνα

Kαλο Παραδεισο Δημητρα και μαζι με τη μεγαλη Μανα μας απο κει ψηλα να φροντιζεις την οικογενεια σου που τοσο θα τους λειψεις σ αυτη τη ζωη.

Ο Θεος επελεξε να σε παρει την εποχη της μεγαλης σου προσφορας για να σου δωσει τα ευσημα και αναλαμβανει ο Ιδιος να συνεχισει τη διακονια προς στην οικογενεια σου. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπασε και θα προσευχομαστε για σενα.

like0

Dimitra

Εικόνα Vefa

Για που το βαλες καρδιά μου...

like0

Συλλυπητήρια

Εικόνα Γιάννα

Λυπάμαι πολύ για μια νέα μανούλα, συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους

Ιωάννα

like0

Καλό ταξίδι Δήμητρα …

Εικόνα moysys

Καλό ταξίδι  Δήμητρα …

-----------------------------

Ελπίζω από εδώ και πέρα,

ακούραστα και όλη μέρα,

το φως του ήλιου να αντικρίζεις ,

και από αγάπη να δακρύζεις  .

-------------

Και όταν θα έρθει το βραδάκι,

κι ο ήλιος πιάσει λιμανάκι,

για εσέ  να βγει το φεγγαράκι,

εσέ  να πιάσει απ’ το χεράκι .

-------------------------------------------

Να πάτε εκεί ψηλά στην πούλια,

Όπου δεν έχει νυχτοπούλια .

Για εσέ να παίζουνε τραγούδια,

ο αυγερινός μαζί κι η πούλια.

-------------------------

Χορό να στήσετε  στ’ αστέρια.

Βεγγαλικά τα πεφταστέρια .

------------------------------

Κοίτα τη γη μας εδώ  κάτω .

Μόνο λαμπιόνια είν’  γεμάτο .

ΜΩΥΣΗΣ

like0

Δεν σε ήξερα, σε ήξεραν δικοί μου άνθρωποι όμως

Εικόνα Soula

Δεν σε ήξερα, σε ήξεραν δικοί μου άνθρωποι όμως! Σου εύχομαι εκεί που πας καλό παράδεισο και γίνε φύλακας άγγελος των παιδιών σου που τόοοοοοσο τους λείπεις! Καλή αντάμωση.

like0

Συλλυπητήρια...

Εικόνα Anamela

Είναι από αυτά που δεν θέλεις να πιστέψεις ότι συμβαίνουν, γιατί νιώθεις το απέραντο κενό να χάσκει κάτω από τα πόδια σου..... Εύχομαι ολόψυχα στην οικογένεια της δύναμη, κουράγιο και καλή τύχη!

like1

Αυτοί που φεύγουν

Εικόνα moysys

Αυτοί που φεύγουν κάποιο λυγμό τους παίρνουν μαζί τους και μιαν ευχή, κι' αυτοί που μένουν στο σπαραγμό τους, κάνουν κουράγιο και προσευχή.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.