Μηπως εχει καποιος...

Εικόνα Ιουλία Σαββα
....το βιβλιο "τι σημαινει για μενα" της Catherine Faherty? Το χρειαζεται μια φιλη που ο γιος της εχει Asperger και δεν μπορει να το βρει πουθενα. Αυτο το βιβλιο εχει ασκησεις και αν ειναι δυνατον να ειναι άλυτες. Ευχαριστω πολυ!!

Σχόλια

Τι σημαίνει για μένα

Εικόνα Haritini
Γεια σου, ο εκδοτικός οίκος έχει κλείσει και έχει εξαντληθεί στα βιβλιοπωλεία. Απο το νέο έτος θα το εκδίδει νέος εκδοτικός οίκος. Και γω το έψαχνα καιρό. το φωτοτύπισα τελικά απο τη ψυχολόγο του Κέντρου που κάνει το παιδί μου θεραπείες, εκεί έχουν την βιβλιογραφία για τέτοιες διαταραχές αφου είναι και η δουλειά τους. Άρα πες στη φίλη σου να απευθυνθεί στο Κέντρο θα έχουν και άλλα τέτοια βιβλία ή να περιμένει το νέο έτος ή να το ψάξει στο ιντερνετ είναι δωρεάν να το κατεβάσει, είναι στα αγγλικά αλλά πολύ απλά γραμμένο, θα το καταλάβει σίγουρα.
like0

Έχω το βιβλίο που ψάχνετε! Απολύτως άθικτο!

Εικόνα marinanik
Καλημέρα! Έχω το βιβλίο που ψάχνετε και είναι απολύτως άθικτο. Αν ενδιαφέρεστε ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail. Θα χαρώ να βοηθήσω.
like3

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.