Νέος πατέρας ψάχνει παιδονευρολόγο στην Κύπρο (ανώνυμο μήνυμα)

Εικόνα ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Γεια σας. Kατάγομαι από Κύπρο. Έγινα πατέρας 2 αγοριών (δίδυμα) στις 23 Φεβρουαρίου 2010. Τα αγοράκια μου γεννήθηκαν κατά 1 μήνα πρόωρα. Την ίδια μέρα που γεννήθηκαν μεταφερθήκαν και τα δυο στο Μακάριο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και για λίγα αναπνευστικά προβλήματα που είχαν. Στο νοσοκομείο κρατήθηκαν για 15 μέρες.
Κατόπιν αιτήματος του συνάκτη το μήνυμα δημοσιεύεται ανώνυμα!

Το πρώτο αγοράκι μου φαίνεται να έχει τάσεις υπερτονικού. Διπλώνει την μέση του και γίνεται σαν τόξο. Οι γιατροί που το είδαν (παιδίατρος κτλ.) μου είπαν πως δεν είναι κάτι σοβαρό και με λίγη φυσιοθεραπεία θα περάσει. Εγώ δεν μπορώ όμως να ησυχάσω και ψάχνω το θέμα συνέχεια. Έχω διαβάσει στο internet ότι ο κατάλληλος γιατρός για το θέμα αυτό είναι παιδονευρολόγος. Σας παρακαλώ, ξέρεται κάποιο καλό γιατρό στην Κύπρο αυτής της ειδικότητας;; Θέλω να πάρω την γνώμη του.

Σχόλια

Oνόματα παιδονευρολόγων στην Κύπρο

Εικόνα efsi
Γεια σου. Θα ήθελα να σου δώσω μερικά ονόματα παιδονευρολόγων στην Κύπρο που κατά την γνώμη μου είναι καλοί: α)Σταύρος Χατζηλοίζου Ινστιτούτο παιδονευρολογίας Κύπρου τηλ.:22458855 β)Ρουμιάννα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Και οι δύο είναι πολύ καλοί γιατροί και θα σε βοηθήσουν σε ό,τι ζητήσεις.
like2

Φυσικοθεραπειες

Εικόνα Γιάννης_1970
Αν χρειαστουν φυσικοθεραπειες και μενετε Αθηνα (βορεια-ανατολικα)μπορω να σας πω ενα καλο κεντρο για παιδια, εκει παμε κι εμεις το παιδι.
like2

Δυστυχως πολλες φορες οι παιδιατροι δεν μπορούν να εκτιμήσουν

Εικόνα Γιάννης_1970
Δυστυχως πολλες φορες οι παιδιατροι δεν μπορουν να εκτιμησουν τετοια περιστατικα. Με μαγνητικη και εγκεφαλογραφημα οι νευρολογοι βλεπουν τι γινεται μεσα στο παιδι. Κι εμας οταν ειπαμε για καποια κινητικα θεματα στον παιδιατρο μας ειπε οτι δεν βλεπει προβλημα, και αν θελουμε να παμε σε παιδονευρολογο 'να μας φυγει η ιδεα'. Πηγαμε και μας ειρθε ταμπλας!!! Παντως τωρα μετα απο 2 χρονια φυσιοθεραπειες παει πολυ καλα.
like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.