Ο Γιώργος μου

Εικόνα νοτα
Όταν γεννήθηκε ήταν το πιο όμορφο παιδί. Σήμερα έχω 3 παιδιά αλλά η καρδιά μου ανήκει σε αυτό το παιδί. Σήμερα είναι 5 χρόνων και είναι τα πάντα για μένα. Λιώνω για αυτό το παιδί. Παλεύω μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, μπαίνω στο Ίντερνετ και ψάχνω για αυτό. Έχει επιληψία, ψυχοκινητική καθυστέρηση, αυτιστικά στοιχεία. Και τώρα μετά από δύο μαγνητικές, πηγαίνοντας Θεσσαλονίκη μάθαμε ότι υπάρχει δυσπλασία. Θα το παλέψω μέχρι τέλος και ελπίζω να τα καταφέρω εκεί που θέλω. Περπάτησε 13 μηνών, δεν μιλάει και έχει αρχίσει να καταλαβαίνει και αυτό που θέλει τα ζητά με τον τρόπο του. Θα το παλέψω γιατί είναι το άλλο μου μισό και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο άνδρας μου έρχεται μαζί μου μόνο για βόλτα, θα ήθελα να ήταν πιο δυνατός και να 'βαζε και μία φωνή. Αυτά τα λίγα τώρα.

Σχόλια

Μητέρα Ηρωίδα

Εικόνα Κυριάκος Καραμπατζιάκης
Βλέποντας τον τίτλο απο το τελευταίο σχόλιο, μου ήρθε και ο τίτλος σε αυτό. Μπράβο Νότα είσαι πραγματική ηρωίδα. Καταλαβαίνεις ότι ο άνδρας σου είναι δίπλα σου αλλά δεν είναι τόσο δυνατός συναισθηματικά για να εμπλακεί. Κάνε ό,τι χρειάζεται για το παιδί σου. Μόνο μην ξεχνάς και τα άλλα είναι το ίδιο παιδιά σου. Χρειάζεται να τους δίνεις λίγο χρόνο, σίγουρα ο 5χρονος θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο και νοιάξιμο. Ελπίζω στο μέλλον να σε βοηθήσουμε να βρεις το καλύτερο για το παιδί σου Φιλικά Κυριάκος
like2

Nota: Το έργο αυτο το έχουμε ξαναδεί

Εικόνα Ginka
Το πακέτο αυτο το γνωρίζω πολύ καλα. "Δυσπλασία-Επιληψία-αυτισμός" Το καθένα θέλει διαφορετικη αντιμετώπιση και όλα μαζί δημιουργούν μια κατάσταση αρκετά δύσκολη. Έχω αρκετές πληροφορίες που μπορουν να σε βοηθήσουν. Στο έστειλα και σε mail. Φρόντισε να μην αγχώνεσαι στα αποτελέσματα των μαγνητικών διότι απο την στιγμή που δεν έχει γίνει ιστολογική ανάλυση , κάθε διάγνωση τείνει να ειναι αληθείς χωρίς πάντα να είναι κατ' ανάγκη. Έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτα διότι μπορεί να μπεις σε περιπέτειες χωρίς λόγο. Και προπάντων βρές ενα γιατρό που θα τον εμπιστευεσαι. Αυτό που με ανησυχεί ειναι γιατί η δυσπλασια δεν ειχε διαγνωσθεί νωρίτερα? Ξαφνικά ήρθε απο το πουθενα; Αν θέλεις νότα γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένη. Καλημέρα, Ginka
like3

Ζητάω βοήθεια, όποιος γνωρίζει κάτι

Εικόνα nota *
Kαλησπερα ειμαι τελειως απεγνωσμενη. Θελω να ρωτησω υπαρχει καποιος που εχει κανει μαγνητικες στο παιδι του και στην αρχη ηταν καλες και μετα οχι. Παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου 6940313842. Πεστε μου για καποιον γιατρο αξιολογο που μπορει να βοηθησει το παιδι μου.
like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.