Ο κ. Ρίκος και οι συν αυτώ

Εικόνα Μαριλένα Κοιλανιώτη
Καλημέρα σας, Ο κ. Ρίκος είναι ο Θοδωρίκος-Ρίκος [DOB(*) 26.3.2002], τουτέστιν το μικρό μου τέκνο και ο λόγος που είμαι στην παρέα σας. Ο μικρός είναι στο φάσμα ΔΑΔ με στοιχεία αυτισμού, πρόκειται για μια συγκεχυμένη διάγνωση. Παρότι παρακολουθώ τη "Νόηση" αρκετό καιρό τώρα αποφάσισα να γράψω στα "βιολόγια" εν είδει δικής μου ψυχοθεραπείας: λίγο επειδή το άγχος κι η αβεβαιότητα αυξάνουν καθώς περνάει ο καιρός, λίγο λόγω πικρίας για το κράτος το οποίο στην καλύτερη των περιπτώσεων μας αγνοεί και μας εκδικείται, αλλά κυρίως για να συμμετάσχω σε ένα δίχτυ αλληλεγγύης μεταξύ μας. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και επιφυλάσσομαι για μια φλύαρη συνέχεια!

    Σημείωση από το NOESI.gr: (*) DOB: Εννοεί ημερομηνία γεννήσεως, από τα αρχικά των λέξεων Date of Birth στην αγγλική.

    Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

    Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
    ✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
    Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
    Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.