Το παιδί μου και το ΙΚΑ τους

Εικόνα Eva Papadim
Καλή σας μέρα ξανά. Ο γιος μου, 5,5 ετών, πάσχει από διάχυτη αναπτ.διαταραχή (αυτισμό) σύμφωνα και με την γνωμάτευση του ΕΟΠΥΥ. Πηγαίνοντας τα τιμολόγια Φεβρουαρίου και Μαρτίου (500 ευρώ έκαστο) στο ικα της περιοχής μου (Χαλκίδα) η προισταμένη του τμήματος παροχών δεν δέχτηκε να τα παραλάβει καν, με την πρόφαση ότι τα τιμολόγια του 2ου ήταν δύο και του 3ου δεν είχαν αναλυτικά την χρέωση ανά συνεδρία (δεκτόν). Ο πραγματικός λόγος πιστεύω που δεν τα δέχτηκε ήταν οι τιμές ανά συνεδρία που μου σημείωσε για να εκδοθούν τα νέα τιμολόγια, ήτοι 10 ευρώ οι λογοθεραπείες και 1,23 οι εργοθεραπείες και η ειδική διαπαιδαγώγηση. Δείχνοντας της το ΦΕΚ με το άρθρο 17 που αναφέρει πως οι συνεδρίες πληρώνονται 15 ευρώ με μάξιμουμ τα 900 με αφόπλισε λέγοντας πως οι τιμές που μου σημείωσε είναι αυτές που φαίνονται στο σύστημά της. Το θέμα μου δεν είναι τόσο τα 340 ευρώ αυτών των 2 μηνών όσο η συνέχεια. Σκεπτόμασταν να αυξήσουμε το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου,όπως μας σύστησε και ο γιατρός μας, ώστε να εξαντλήσουμε τα 900 ευρώ που δικαιούμαστε, όμως η στάση της υπαλλήλου μας προσγείωσε απότομα. Συγνώμη για το μακρόσυρτο αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω να εκδοθούν νέα τιμολόγια με τις τιμές που λέει το σύστημα τους και βλέποντας και κάνοντας? Να περιμένω λίγο καιρό να αποσαφηνιστούν τα πράγματα και να καταθέσω τα τιμολόγια προς πληρωμή με την πραγματική τους αξία? Και με την πραγματική μου αξία, τον γιο μου, και την αύξηση του προγράμματος του τί? Σας ευχαριστώ και καλή σας μέρα!

Σχόλια

Τα ιδια σε αλλα ΙΚΑ

Εικόνα Γιάννης_1970
Απ' οτι μου λενε κι αλλοι γονεις σε αλλα υποκαταστηματα ΙΚΑ (Κορωπι κλπ) την ιδια αντιμετωπιση ειχαν. Στον υπολογιστη δεν εχει περαστει το νεο τιμολογιο του ΕΟΠΥΥ. Τυχαίο??? Τα ξερει αυτα η διοικηση του ΕΟΠΥΥ, ΙΚΑ , Υπουργειου κλπ? Ενας αλλος γονιος εστειλε μια καλη επιστολη διαμαρτυριας στους κυριους αυτους, ειναι στο www.disabled.gr στο φορουμ Ασφαλιστικα Ταμεια ο χρηστης Βεντούρης Νεκτάρ-Ελευθέρ . Δειτε http://www.disabled.gr/forum/showthread.php?22162-%C5.%CA.%D0.%D5.-%EA%E1%E9-%DC%F1%E8%F1%EF-17-quot-%C5%E9%E4%E9%EA%DE-%C1%E3%F9%E3%DE-quot
like0

Στον ΕΟΠΥΥ Βέροιας, το ίδιο πρόβλημα

Εικόνα Eleni Stefanaki
KALISPERA SAS, TO IDIO AKRIBOS PROVLIMA AMTIMETOPISA KI EGO STO EOPPY BEROIAS OPOY KATOIKO...DYSTYXOS EXOYME ENA ANAPHRO...KRATOS...OI YPALLHLOI TOY EOPPY DEN KSEROYN TI TOYS GINETAI...MOY DEXTHKAN TIS LOGOTHERAPIES TOY PAIDIOY MOY ALLA TIS ERGOTHERAPEIES PAROLO TPOY TIS DEXTIKAN (TA DIKAIOLOGHTIKA)DEN GNORIZOYN POSA XRHMATA THA EPISTRAFOYN KAI MALLON STH POREIA THA XREIASTOYN KAI ALLA DIKAIOLOGHTIKA GIA NA TIS DEXTOUN...AYTO TO TROPARIO PAEI ETSI EDO KAI TREIS MHNES...ALLA LEEI I EGYKLIOS ALLA EFASRMOZONTAI...,THELEI YPOMONI GIA NA TOYS ANTEKSEIS.AYTO GINETAI SE POLLA PARARTIMATA TOY EOPPY ANA TIN ELLADA.EIMASTE MIA TRITOKOSMIKI XORA....KI ENO TA PAIDIA MAS SE ALLES XORES TOY KOSMOU EINAIPOLITES PROTIS KATIGORIAS EDO...OYTE POY TOYS NOIAZEI...
like4

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.